Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer , mám DVD rekordér a když nahrávám tak mi to píše formát DivX a vejde se mi tam tak 10 - 45minutovejch dílů, a když použiju AVI to DVD convertor vejdou se mi tam sotva 2 - 45minutový díly , tak jsem se chtěl zeptat jestli existuje nějakej konvertor kterej dokáže AVI převédst do DivX ( neboly formát kterej používá DVD recordér při nahrávání )
Omluvte pravopisné chyby. Díík předem.
Proboha co to je za DVD recordér. Vždyť AVI s DIVX 45 minut v normálním britate, má tak 350 MB takže tedy 3,5 GB. Takové HDD se snad již ani nedělají. (Jedině že to nahrává na DVD)
A k těm chybám. Nebylo by lepší, si je po sobě před odesláním opravit, než se předem omlouvat. (neboly). Víc se věnovat češtině, než nějakým přiblblým americkým filmům.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.