Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Fotky nejdou do notebooku

Od: luckapucka123 odpovědí: 14 změna:

Ahoj koupila jsem si fotak Kodak easyshare, ale mam problem s pripojenim k notebooku, v navodu psali ze si mam nainstalovat program aplikace kodak share button, to jsem udelala, kdyz na tu aplikaci kliknu pise to ze se fotoaparat automaticky pripoji az ho pripojim usb kabelem, to udelam a nic, jen mi na fotaku pisou pro operace s tiskarnami, fotoramecky a dalsimi zarizenimi mimo pocitacu, viz podrobnejsi navod k obsluze na www.kodak.com/go/support. Tak co mam delat abych dostala fotky z fotaku do notebooku? Diky za rady :)

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Nebylo by lepší, než se drbat s připojením, který by tedy mělo fungovat i bez různých programů od výrobců foťáků, který navíc mě nikdy nepřesvědčili abych je používal, vyndat z foťáku kartu a dat ji do notasu do čtečky? Podle mě nejjednodušší a nejfunkčnější řešení.
luckapucka123
hodnocení

Do ctecky? Pardon ale ja nejsem moc expert v elektronice :)

luckapucka123
hodnocení

Tu ctecku ma kazdy notebook? :) Kde ji najdu? :)

Čtečku karet má většina notebooků, takže je velká pravděpodobnost, že ji má i ten tvůj, ale kdyby jsi napsala jaký notas máš, dalo by se to zjistit.

jirkak*
hodnocení

0x
Myslí čtečku pamětových karet na notebooku, která by měla být zepředu nebo z boku notebooku. Tam můžete zasunout tu pamětovou kartu z fotoaparátu. První musíte zjistit jaký máte typ té karty (microSD nebo SD...).
praivo*

Bude to SD, microSD se pokud vím v běžných foťácích nepoužívají.

luckapucka123
28.12.12 15:43
hodnocení

Jj mam sd :)

luckapucka123
hodnocení

Jsem asi vazne blba,ale zadnou "diru" na pametovku nevidim :/ notebook mam ibm thinkpad :)

jirkak*
hodnocení

0x

Tak ten asi slot pro pamětovky nemá. Zkusím najít jiné řešení. Jaký je váš typ fotoparátu, jedná se o Kodak Easyshare C143?

praivo*

Jiné řešení - třeba externí čtečku czc.cz/...

doplněno 28.12.12 19:27:

czc.cz/...

doplněno 28.12.12 20:56:

Přes USB kabel to nejde buď protože máš špatně nastavený foťák (třeba v režimu PictBridge), nebo nemáš v počítači správné (funkční) ovladače.
Kup si tu čtečku, může se ti hodit i k jinému foťáku.

jirkak*

A to je asi nejlepší řešení. Ta externí čtečka není zas tak drahá a je to praktické :)

luckapucka123
hodnocení

Fotak je kodak easyshare c1530, mam si tedy koupit tu ctecku? a pak uz to pujde? Proc to teda nejde pres usb kabel? :O

hop®

Některé aparáty bývají standardně nastaveny na připojení tiskárny, nikoli PC. Zkuste ještě pohledat v menu, asi by to bylo nejjednodušší řešení, foťák se pak chová jako fleška a není z něj potřeba vydlabávat kartu...

hodnocení

0x

Kodaky jsou tím známé, nepodporují nic co je u jiných výrobců běžné, čtečka karet bude opradu nejlepším řešením.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]