Nejste přihlášen/a.
Ahoj koupila jsem si fotak Kodak easyshare, ale mam problem s pripojenim k notebooku, v navodu psali ze si mam nainstalovat program aplikace kodak share button, to jsem udelala, kdyz na tu aplikaci kliknu pise to ze se fotoaparat automaticky pripoji az ho pripojim usb kabelem, to udelam a nic, jen mi na fotaku pisou pro operace s tiskarnami, fotoramecky a dalsimi zarizenimi mimo pocitacu, viz podrobnejsi navod k obsluze na www.kodak.com/go/support. Tak co mam delat abych dostala fotky z fotaku do notebooku? Diky za rady
Tak ten asi slot pro pamětovky nemá. Zkusím najít jiné řešení. Jaký je váš typ fotoparátu, jedná se o Kodak Easyshare C143?
Jiné řešení - třeba externí čtečku czc.cz/...
doplněno 28.12.12 19:27:doplněno 28.12.12 20:56: Přes USB kabel to nejde buď protože máš špatně nastavený foťák (třeba v režimu PictBridge), nebo nemáš v počítači správné (funkční) ovladače.
Kup si tu čtečku, může se ti hodit i k jinému foťáku.
Fotak je kodak easyshare c1530, mam si tedy koupit tu ctecku? a pak uz to pujde? Proc to teda nejde pres usb kabel? :O
Některé aparáty bývají standardně nastaveny na připojení tiskárny, nikoli PC. Zkuste ještě pohledat v menu, asi by to bylo nejjednodušší řešení, foťák se pak chová jako fleška a není z něj potřeba vydlabávat kartu...
Kodaky jsou tím známé, nepodporují nic co je u jiných výrobců běžné, čtečka karet bude opradu nejlepším řešením.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.