Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Koupila jsem si telefon, radovala se, že tam mám "mobilního stopaře", samozřejmě si ho nastavila, ale pak na to pozapomněla a přešla od jednoho operátora k druhému - sice pod stejném tel. číslem, ale mám jinou simku a milý telefon mi začal rozesílat zprávy příjemci "Ponechte si tuto zprávu od IMEI a pak číselný kód mého IMEI. No a já teď vůbec netuším, jak to deaktivovat. Nikdo mi není schopen poradit. Můžu doložit, že jsem ten telefon neukradla, že je můj, mám vše, i původní obal, původní simku, všechno. Operátoři neví, oč se jedná, v prodejně neví, oč se jedná. Jen v jednom obchodě mi řekli, že mi můžou přehrát software. NO, ale nevím, jeslti by to pomohlo.
Takže, pokud někdo ví, co dělat, poraďte mi! PROSÍMMMM! Aspoň na koho se obrátit! Fakt už nevím
V.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.