Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

HiFi věž - specifikace

Od: ateus* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

potřeboval bych poradit ohledně hifi věže. Mám představu, ale vůbec netuším (co jsem našel - nic moc) jestli se to vyrábí atd.

No, takže k problému - potřeboval bych věž s 2x kazetovou mechanikou, rádiem, CD (lépe DVD) mechanikou s podporou minimálně mp3, a hlavně pevným diskem s kapacitou tak od 100GB výš.

Napadlo mě to ještě řešit externím diskem a věž jen s USB vstupem, ale nevím, jestli je to dobré řešení - umístění, vibrace, možnost pádu. Navíc podpora těchto disků, zřejmě i u 2,5" nutnost ex. napájení. Diskový oddíl zřejmě ve FAT32 (no to by zas tak nevadilo, na jiné účely by ten disk nebyl). Některé věže prý zvládnou jen určité množství souborů/složek atd.

No? :D Poradí někdo? Buď vlasní zkušenost nebo odkaz na nějaké zboží s podobnými parametry? Já nic podobného nenašel:( Resp. jde o to, že na naší staré věži už byl měněn laser a teď znovu odchází - CD to čte (spíš nečte) jak chce:( A navíc životnost CD není kdovíjaká a při archivu desítek CD je znova vypalovat každý rok taky není ideální - proto ten HDD

Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

0x

Tady bys možná něco našel, ale HDD k tomu externí

google.cz/...

mkat*
hodnocení

0x

No možno sa mylim ale vežu s DVD mechanikou som zatial nevidel.

iku*

Ja mam hifi vez s dvd mechanikou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]