Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Budík

Od: peter* odpovědí: 10 změna:

Ahoj, nevíte někdo, kde se dá sehnat dobrý budík, který by splňoval současně tyto požadavy?:

1. Aby zvonil po 24 hodinách, jako digitální budíky,

2. Aby zvonil hlasitě, jako mechanické budíky,

3. Aby šel jen na baterie, ne na síť.

Jestli někdo o takovém víte, poraďte prosím. Díky

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

doplnit odpověď
hodnocení

0x

1. po 24 hodinách zvoní i analogové budíky

2. hlasitě zvoní budík klasický - mechanický

3. a navíc nepotřebuje ani ty baterie.

Pokud však trváš na zvuku klasického budíku a chceš mít budík na baterii, doporučuji pořídit budík s kazeťákem či CD (vlastně naopak - kazeťák či CD s buzením) a nahrát si zvonění dle své libosti. Budík tě pak bude intenzivně budit do vyčerpání kapacity audiomédia či baterií... Aáá, k čemu to vlastně potřebuješ? *smich*

peter*
hodnocení

Díky, potřebuji budík co zvoní po 24 hodinách, abych ho ráno zastavil a nemusel myslet na to, že ho mám večer zase zapnout. Je mi úplně jedno jak bude zvonit ale musí zvonit hlasitě, ty digitální pípátka mě totiž občas nevzbudí.

Zatím používám rádiobudík, ale nelíbí se mi, že musí být zapnutý v zásuvce trvale bez dozoru. Budík s kazeťákem, to jsem ještě neviděl, kde se to dostane, v hodinářství, nebo v prodejnách elektro? A ten nemusí být zapnutý v zásuvce jako rádiobudíky?

Já jsem se opravil - kazeťák s buzením (event. CD s buzením), napájení je alternativní (baterie, 12V napáječ či 220V ze sítě) ... nejlépe jít do obchodu s tímto sortimentem... je-li to málo, zeptejte se personálu... je toho na trhu, jak se na Valašsku říká, hafa... Sám používám, již asi deset let kazetovou alternativu... a docela tím obtěžuji svou ženu... *smich*

Já preferuji na buzení věž- buď na cd ale většinou rádio,sice to musí být v zásuvce...ale nastavíš si hlasitost jakou chceš (mě třeba vzbudí často už sepnutí věže ještě než začne hrát*smich*)

Jinak pak jsou různé třebas digitální budíky a většina může budit každej den bez dalšího nastavování,stačí zajít do nějaké elektro prodejny,nebo tyhle budíky...hmmm... i hypermarkety atd

doplnit odpověď
hodnocení

0x
P.S. Taky by se to dalo vyřešit kohoutem, ale ten nezvoní...*smich**smich*

laden*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
v dobrém hodinařství ti pomohou akorat to chce hledat.jestli jsi z okresu BN takti mužu poradit hodinářství v Neveklově.Mama tam koupila budík který má ručičky,je na baterie,zvuk klsického budíku,opakované zvonení ale budík s tím že tě bude budit i když ho zamačknes a nezapnes vecer asi nebude.jedine takovou možnost nabízí mob. telefony.nahrat si zvonení klasického budíku a pak si to dat jako budící melodii.budík si nastavíš na jeden čas a vybereš které dny v týdnu te ma budit.
ja mam radio budík do zasuvky.buzení mam radiem ketré je skoro naplno,ten mam na stolku,pak jeste nastavuji telefon o 5 min pozdeji, který mam na skřince dal od postele abych k nemu musel vstat.od te doby co to mam takto vyřešené jsem jeste nezaspal.predtim sem zaspaval tak 2x-3x do mesiceš:)

k*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
A nestačí ti mobil*nevi*
mato*
A co manželka
pavel2*
Na mobilu budík nemám, a i kdyby, to bych ho musel mít celou noc zapnutý a mohl by mě kdekdo vzbudit zvoněním. Ale vyzkouším ten kazeťák s buzením.
al bunda*

Mobily budí i když jsou vypnuté...

skvělý den.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]