Nejste přihlášen/a.
Ahoj, nevíte někdo, kde se dá sehnat dobrý budík, který by splňoval současně tyto požadavy?:
1. Aby zvonil po 24 hodinách, jako digitální budíky,
2. Aby zvonil hlasitě, jako mechanické budíky,
3. Aby šel jen na baterie, ne na síť.
Jestli někdo o takovém víte, poraďte prosím. Díky
1. po 24 hodinách zvoní i analogové budíky
2. hlasitě zvoní budík klasický - mechanický
3. a navíc nepotřebuje ani ty baterie.
Pokud však trváš na zvuku klasického budíku a chceš mít budík na baterii, doporučuji pořídit budík s kazeťákem či CD (vlastně naopak - kazeťák či CD s buzením) a nahrát si zvonění dle své libosti. Budík tě pak bude intenzivně budit do vyčerpání kapacity audiomédia či baterií... Aáá, k čemu to vlastně potřebuješ?
Díky, potřebuji budík co zvoní po 24 hodinách, abych ho ráno zastavil a nemusel myslet na to, že ho mám večer zase zapnout. Je mi úplně jedno jak bude zvonit ale musí zvonit hlasitě, ty digitální pípátka mě totiž občas nevzbudí.
Zatím používám rádiobudík, ale nelíbí se mi, že musí být zapnutý v zásuvce trvale bez dozoru. Budík s kazeťákem, to jsem ještě neviděl, kde se to dostane, v hodinářství, nebo v prodejnách elektro? A ten nemusí být zapnutý v zásuvce jako rádiobudíky?
Já preferuji na buzení věž- buď na cd ale většinou rádio,sice to musí být v zásuvce...ale nastavíš si hlasitost jakou chceš (mě třeba vzbudí často už sepnutí věže ještě než začne hrát)
Jinak pak jsou různé třebas digitální budíky a většina může budit každej den bez dalšího nastavování,stačí zajít do nějaké elektro prodejny,nebo tyhle budíky...hmmm... i hypermarkety atd
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.