Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Obrazek do telefonu

Od: vinarnik odpovědí: 5 změna:

Zdravím, mám vyfocen obrázek a chtěl bych ho dostat z počítače do telefonu. Posílám ho přes bluetooth ale píše to že soubor byl poškozen. Obrázek je JPEG 2592 x 1456 , je možný s tím něco udělat? Třeba zmenšit nebo co s tím? díky za odpověď

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

0x

Ty máš v telefonu metrový displej? estli ne, tak ho koukej zmenšit,

vinarnik
hodnocení

pravě se v tomhle moc nevyznám tak sem myslel že si to telefon přebere a zmenší. Tudíž jak ho zmenšit?

ladinpraha*

V telefonu máš těžko grafický editor. Zmenšit ho můžeš třeba v Malování ve Windows. Změnit velikost na cca 10% při zachování poměru stran.

*zed*jistě že dnes mají telefony grafický editor. Co máte proboha za tatranku, ruskou i s podvozkem a baterkama na kolečkách. Dnes telefony obrazují internet, Dvb-t vysílání a přehrávají v pohodě filmy. Tak snad obrázek půjde zobrazit, že.

hodnocení

0x

prosím Vás co to tu je za blábol,Já mám v telefonu 3mpix foták, a dělá toobrázky 2048x1536 (1MB) a display není nijak velký. To se teda rádce nějak zhulil mariánou nebo nevim.Když to nejde přes bluetooth zkuste kabel - spojení PC a telefonu přímo. Nebo použít klasické varianty vyjmutí pamětové karty vložení do PC slotu a nahrání na katru a pak vložení do telefonu a máte to tam. že by obrázek nemohl mít 3000x1500 pixelů je fakt blábol. Software si s tím poradí...

doplněno 10.11.10 20:47:

kolik má ten obrázek velikost v MB? pokud kolem 1MB ve zmenšování řešení nenajdete.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]