Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zezílit hlasitost při volání?

Od: mirca* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, mám obyčejnou nokii od T-mobile. Nevím co je to za typ, ale je to levný telefon. Z boku nemá tlačítka na zesílení reproduktoru při hovoru. Poradí mi někdo jak mám zesílit repreak? Když volám jde to hodně slabě a boční tlačítka na zesílení nemá :( Nevím jak na to, popíše mi to někdo?děkuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Mirco když sundáte kryt a vyndáte baterii tak na štítku by měl být napsanej typ tydlifóóóónu.

Jinak během hovoru by mělo jít tlačítkem zesílit pomačkáním doprava.

malvinka*

Lujsi drobnost jakým tlačítkem?

Třeba tímto?.?.?

Jak zezílit hlasitost při volání?

Nebo tímto?.?.?

Jak zezílit hlasitost při volání? #2

elbarto*
hodnocení

0x

V menu by mělo být nastavení a tam nastavení hlasitosti. Pokud to tam není zkuste změnit profil na hlasitý, pokud ani to nepůjde tak to vám nepomůžu ale máte tři možnosti:

Nechat to tak.

Jít do nějaké specializované prodejny a poptat se tam

Koupit si nový mobil

mirca*
hodnocení

Perfektos, děkuji zesiluje se opravdu tím prostředním tlačítkem zmáčknutím vpravo.:)

Néééníííí zač, vod toho sme tady. Když víme tak poradíme.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]