Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda-li nemáte nějaký tip pro dotykový telefon který by měl mít dobrý foťák, dobrý přehrávač hudby atd. .. Prostě telefon pro mladé .. Cena tak do 5000 Kč ..
Děkuji
Dobrý den,
s dotykovým telefonem máme zkušenosti. Přítel si zakoupil LG Arena KM 900. Byl spokojený, ale jen na chvilku. Tel se neustále zasekával a když to shrnu, tak jsem ho 4x reklamovala a chyba byla pořád ta samá. tel se seknul a nešlo nic jiného než vyndat baterku a pak naběhnul. Měl ho rok a za tu dobu 4x reklamace a tak jsme odstoupili od smlouvy.
Na doporučení kamaráda si pořídil HTC Wildfire a ve Vodafonu dal za něj 5500 Kč. Je z něj nadšený co všechno umí. Je tam operační systém Android a prohlíží si pdf, jpg bez problémů a kvalitně. Fotky užasné..nebojím se ho doporučit.
Já mám Samsung S8300. Ten moc lidí nemá, ale podle mě je super. Foťák 8 Megapixelů, jednoduchý, srozumitelný, přehledný Přehrávač má super.
Jeho jediná nevýhoda je relativně malá paměť, okolo 0,08 Gigabajtu, ale jde k tomu přidělat MicroSD karta až do 8 GB
Na druhou stranu největší výhoda je podle mě to, že i když je plně dotykový má plnohodnotnou vysouvací klávesnici
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.