Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký telefon koupit?

Od: l170512 odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, chtěla bych manželovi koupit nějaký telefon, cena kolem tří, maximálně čtyř tisíc. Manžel má rád Nokie, ale jiné značce by se určitě taky nebránil :) Přál by si navigaci, tak nejlépe nějaký telefon s ní...? Poradíte mi nějaký, se kterým jste spokojeni? Čtu si různé recenze, ale to víte, ženská :)) Chtěla bych ho překvapit, tak se ho nemůžu ptát. Dívala jsem se na Nokia C5, ale v recenzích píší, že za tu cenu jsou i lepší telefony. Ale jaké? Poradí někdo?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Pokud by se nebránil jiné značce než nokii tak je to jedině dobře, nokie od určité doby nezvládá uživatelskou přívětivost. Sony Ericssony jsou hodně vychytané a uživatelsky přívětivější - jsem uživatelem obou značek tak vím o čem mluvím. Pokud by jste zašla do vyšší cenové hladiny, tam se díky operačním systémům rozdíly v obsluze stírají.

kabod*
hodnocení

2x

měl jsem Nokia N82 s vynikajícím fotákem,potřeboval jsem ale dual Samsung B7722. N82podporuje pamětovky až do 16G. Doporučuji v bazaru se dá koupit za slušný peníz.Jestli manžel miluje mp3 muziku,nebo filmy do mobilu,ta pamet to zvládne snadno.GPS má též.

hodnocení

0x

Já osobně bych to překvapení trošku oželela a vzala si toho obdarovaného sebou. *hi* Protože vzhled je něco jiného, než to co je, když se otevře. A jestli je zvyklý na Nokia, pak ty ostatní jsou dost matoucí. *modla* A taky záleží na tom, kolik má pán roků. Mladý mužský se orientuje ihned, ale když má člověk někaký pátek za sebou, je to horší. *jasne* I v ruce se drží každý jinak. Vezměte ho sebou, udělejte kolem trošku divadla a uděláte si hezké odpoledne. Tak budete v nejistotě, jestli jste vybrala dost dobře.*cert*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]