Nejste přihlášen/a.
Hezký den všem, dnes jsem trošku čistil mobilní telefon Nokia 9210i. Omylem jsem však odinstaloval Datacoll 1.00. Bohužel teď mobil mohu využít tak na 50%. Nemůžu si editovat profil, jít na WAP, vytisknout něco, zapnout faxmodem, přehrát písničky a videa, otevřít word, excel a power point soubory, nemám kalkulačku, nemám tam prostě nic kromě Foto editoru a některých ovládacích panelů (Bezpče. kódy, Blokování dat. hov., Správce certifikátů, Datus a čas, Přidat / Odebrat, Přístup k internetu, Místní nastavení a Výchozí složka).
Prosím všechny, kdo buď mají CD k Nokia 9210i (nebo alespoň k Nokia 9210) nebo ví, kde bych mohl stáhnout a nainstalovat Datacoll.sis ať sem dají vědět.
Předem všem děkuji za odpovědi.
Děkuji za odpověď, ale na stránkách výrobce, tj. Nokia jsem bohužel nic nenašel. Našel jsem tam PC Suite, Multimedia Converter a další věci, ale DataColl jsem tam nenašel.
Zkoušel jsem navštívit Aikon.ch, tam jsem sice našel All_Nokia_9210i_data_DE_554.SIS ale když jsem spustil instalaci pře PC Suite, tak mi to naspalo, že v mobilu mám verzi 6.00, jestli to chci nahradit touto verzí 5.54. Dal jsem raději ne. Nevíte někdo, co přesně ten All_Nokia_9210i_data_DE_554.SIS je? CO obsahuje? Zkoušel jsem se do toho podívat přes WinRAR, ale bez úspěchu. WinRAR mi to neotevře.
Dobrý den,
nevím,co ten *.sis soubor obsahuje.Zkuste ho otevřít některým z těchto programů:
- UnSIS
-Easy SIS Creator
- Nokia PC Suite
- Palm OS Emulator
S vaší Nokií zkušenosti nemám.Jinak nepomohl by k vyřešení problému nějaký kompletní formát telefonu (něco jako tzv. ,,trojhmat")?
Dobrý den, Bing mi našel stránku aikon.ch, kde jsem si stáhl ten ALL Nokia data...Tak jsem instalaci risknul s tím, že mi kdyžtak bude mobil sprechovat německy. Tak teď vše je zpět, většina aplikací mluví německy, ale to nějak přežiju. Pokusím se najít ještě všechny ty aplikace v češtině. Kdyžtak pojedu na němčině hold.
Děkuji za odpověď.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.