Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mobil- někdy blbne

Od: york* odpovědí: 5 změna:

První mobil dosluhoval a sem tam mi nešel jak jinak zeleným tlačítkem přijmout hovor. Koupil jsem druhý s novou simkou a v prodejně mi na novou simku přehráli všechny data. Měl jsem ho asi půl roku a sem tam mi opět nešel přijmout hovor. Šel tedy reklamovat. Mám novej, jinou značku a opět sem tam nejde přijmout hovor. Vím, nabízí se odpověď že bude nějak zavirovaná simka nebo co, ale je to možný nebo se mýlím? Nebo kde je problém? Dělá to také někomu? dík

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

michal958*
hodnocení

0x

nerel bych ze to muze byt simkou pokud je simka aktivni jde z ni volat zkusil bych simku v jinem telefonu kdyby to neslo je vada na simce pokud by to v jinem telefonu slo je vada v tom vasem telefonu

york*
hodnocení

Na tak lapidární věc nepotřebuji psát dotaz! Když to udělá jednou za měsíc nebo dvakrát, tak to nezjistíš!

marenka*

To je fakt divný a neřekla bych, že to je telefonem, to by byla velká náhoda. Při pár problémech s telefonem mi pomohl operátor tím, že zrestartoval sim kartu, řekne Vám jenom, aby jste cca půl hodiny nepoužíval telefon, než to udělá. To bych zkusila jako první no a potom požádat o výměnu simky. ;)

mkat*
hodnocení

0x

Tiez sa priklanam k "Marenke" ze je nepravdepodobne aby viac telefonov malo tu istu vadu.Ale co az je chyba v obsluhe? Omylom stlacite ine tlacitko,aj to sa stava.

york*
hodnocení

Mrkate, to se mi nestává , ale koupil jsem novou simku a uvidím. Jak víme jsou dvě možnosti- simka nebo telefon- tu třetí možnost rezolutně vylučuji.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]