Nejste přihlášen/a.
Zdravim, mam problem s mp3. Z nicoho nic mi zacala mazat pesnicky, napr. mal som tam 210 piesni a ked som ju vypol a zapol tak som tam mal iba 134 piesni, a takto sa to opakovalo az kym mi tam ostalo iba 15 piesni. Skusil som ju naformatovat, a od vtedy sa tato mp3ka sprava ako usb kluc, totiz ked daku pesnicku prenesiem cez usb, tak v pocitaci mi ju normalne prehra atd, ale ked ju odpojim od pocitaca a zapnem ju, tak sa mi tam objavy NO FILES. Nevie niekto kde by mohla byt chyba? Dakujem
Myslím,že problém vznikl při formátování. Použil jste formátování NTFS nebo FAT 32? Měl byste použít FAT 32. Při odpojování od počítače používáte "Bezpečně odebrat hardware"?
Použil som formátovanie FAT32, a "Bezpečně odebrat hardware", niekedy pouzivam a niekedy nie.
Tak já bych ji zkusil naformátovat na FAT16 (FAT).
Nebo nelze nějak naformátovat MP3 přímo v MP3jce?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.