Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
potřebuju poradit. Mám na ploše ikony stejného druhu, (např. obr. winamp ikony) . Problém je, že nepoznám co je jsou hudební soubory a co jsou filmy. Ikdyž mám na filmy nastaveno - otevřít v programu (v tom a tom přehrávači)- což funguje. ale ikony jsou všechny stejné. Takže, jestli někdo ví jak to nastavit, předem děkuji.
ne, asi si to nepochopil, tohle nefunguje, to už mám aby mi to přehrávalo v nějakém jiném přehrávači. Potřebuju aby se mi změnili ikony (odlišili od sebe) aby byla jiná ikona na audio soubory, a jinak vypadaly na video soubory. Chápete?
Buss to pochopil, ale ty ne. PTM (pravé tlačítko myši) - vlastnosti - zástupce - změnit ikonu.
Nepochopil to ani jeden z vás. Tím se dá změnit ikona zástupce, tazatel ale chce změnit ikonu pro všechny soubory mající stejnou koncovku, tak aby audio a video soubory neměly stejnou ikonu "mediaplayeru".
Pokud používáš winamp, tak na toto jsem přesně narazil
options->preferences->vlevo general preferences -> file types
Označíš si typ souborů jaký chceš v tom velkém výběru který uvidíš, pak tam pod sebou uvidíš 2 ikony, tebe zajímá ta horní (pokud teda používáš playlisty tak i ta spodní ) -> Posuvníkem vedle ikony si vybereš, jakou ikonu cheš pro dané formáty používat
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.