Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Aktivace MMS v nokia E52

Od: kubinec® odpovědí: 2 změna:

prosím vás, jak se zapíná příjem MMS v mobilu (Nokia E52)
když mi někdo pošle MMS tak mi přijde jen zpráva,že ji lze prohlednout na... bla bla bla
v konfigurátoru jsme vše udělal tak jak má, a pořád to nejde
ted jsem si chtěl službu MMS aktivovat pomocí SMS a přišela mi zpráva, že službu MMS nemám zapnutou
jenž nevím kde ji zapnout a v t-zones nemůžu najít postup jak na to
poradte prosím, děkuji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Přihlaste se do T-zones, klikněte na Můj T-mobile, v pravém sloupci najděte Služby, klikněte na Nastavení telefonu. Vprostřed stránky Nastavení MMS. Mělo by se vám ukázat jak jste na tom, případně postup pro zapnutí.

Další možností je zavolat na operátora 4603 a nechat si zapnout MMS tam.

doplněno 27.12.12 23:09:

No i kdyby jste si zakázal základní GPRS/EDGE/3G, tak MMS půjdou. Je to v pravém sloupci Internet a email - Internet v mobilu.

Pokud i to máte zapnuté a pořád to nejde, tak 4603.

hodnocení

to jsem vše zkoušl na t-zones

ale vzpomínám, že jsme si kdysi zakázal datové přenosy(na t-zones) a nyní nevím jestli jsem si je povolil či ne, ale na t-zones to nemohu najít (mají to zm,ěněné a nevyznám se tam)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]