Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, dva roky si platím internet v mobilu a teď jsem neměl peníze takže jsem si jej nezaplatil a prostě to člověk zapomene a bere jako samozřejmost. Takže jsem šel na net, pustil jsem si jedno vido na Youtube a po chvíli mi přišo že mám bloklou sim.. podívám se na kredit a vidím -2 664.55,- Kč... ptám se jde ponechat telefoní číslo ale na jinou sim kartu? Vím že mi napíšete abych si koupil novou sim kartu a asi to tak nejspíš udělám ale chci skusit všechny možnosti. Děkuji
Nevim to jiste ale vsichni cesti opove driv chteli 20 nebo 50 czk na sim jako jakysi manipulacni zustatek..na minusovky ti kaslou a pokud nenabijes kredit tak to do půl roku blouknou..
To bych taky rád věděl zda to jde... já si pořídil nový mobik jako multimedium na hraní a raději i s novou sim (s dobrým čiselkem) Na svuj paušal jsem se necitil... A věděl proč (čekal jsem to a do práce to taky nejde tahat). Bylo nabito tak jsem si řekl zkusím na něm net maximálně mě to blokne, že došel kredit. lepe řečeno aktualizoval jsem mapu v navi a ejhle po chvilce bloklo ani pět minutek jsem si nehral a paplo mi to 1600 a odečítalo to dokonce na 3x tak co šup ven sim a za kilčo novou a net už jen wifi. Myslím že nic než zaplatit by nezbývalo, tak bud rád, že to nemáš paušál!
To jo no.. ale ten Internet v mobilu pokud je zaplacený tak je to vpohodě ale jakmile ne tak ty datový přenosy to je pálka teda... nejdřív jsem tam měl 1900,- a pak až 2 600,- a je to leckdy lepší než Wi-Fi ta taky není všude a všude free... takže se hold smířim stim že si koupím novou SIM no.. pokud by někdo věděl jak jinak ponechat číslo tak ať se ozve...
Alespon víš, že v tom nejseš sám ono to me první bylo ty jo co teď.. A ten nabitý kredit mě taky pěkně s... Ale ted už jen
to mě už se tohle jednou stalo před 3 lety s novým telefon Sony Ericsson K800i kdy jsem zmáčkl tlačítko na net hned jsem odešel ale sebralo mi to jen do -32,- ovšem přes noc se mi udělalo - 716.32,- Kč takže už stímhle mám skušenosti. Kdyby aspoň udělali že třeba by to nekleslo třeba po -100,- Kč ale oni by to klidně nechali zajít do milionu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.