Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chybné nastavení nebo rozbitý přístroj?

Od: zanna* odpovědí: 4 změna:

Zdravím vás, mám otázku ohledně Nokie 6300 (možná jakékoliv nokie). Když jí zapnu, jde s ní i na ní volat, ale nejdou odesílat ani příjímat smsky. Vždy se to začně posílat ale pak mi přístroj napíše, že byla uložená (odeslat prostě nejde). A pak už nejde ani volat - píše mi to že není dostupná síť ... před odesíláním smsky to normálně fungovalo, po (ne)odeslání smsky už nejde nic... :( nevíte, je přístroj rozbitý, nebo se má někde něco nastavit? Není to nový telefon, byl mi odcizený a po 4měsících ho policie našla... ale tohle se děje...je na vyhození nebo se s tim dá něco dělat?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pepane*
hodnocení

0x

*jasne*nejdříve bych se informovala u operátora, zda je vše nastavené jak má být.Zkuste pohledat zde.

forum.nokiamania.cz/...

zanna*
hodnocení

U operátora je vše v pořádku, protože když dám sim kartu do jiného telefonu, vše funguje tak jak má...

ki*
hodnocení

0x

Nastavení u operátora je pro každý telefon jiné. Možná to bude chtít přehrát software v telefonu.

lui*
hodnocení

0x

Špatně nastavené číslo SMS centra v telefonu?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]