Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak naladit satelit. přijímač?

Od: kened odpovědí: 4 změna:

Poradí mi někdo prosím jak naladit satelitní přijímač Ariva 200HD, který má být připojen na parabolu s monoblokem LNB. Jedná se mi konkrétně o parametry nastavení satelitní antény. Děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jirbar*
hodnocení

2x

Nastavit Elevaci okolo 32° (viz níže), zjistit a nastavit Azimut, případně nastavit skew

digitalnitelevize.cz/...

1/ Nejlépe vypůjčit naladěný satelit , zapnout stanici NOE jemně po orbitu po milimetrech točit (pootočit, počkat) až se objeví signál.

(U něho nastavit DiSEqC na Port1)

2/ Případně v menu vybrat v Seznamu satelitů Astra3 , V nastavení antény zapnout DiSEqc Port1 a vybrat Transpordér 12109 Horizontál pokračovat dle 1 až se objeví Kvalita signálu alespoň 75% a více

3/ Přečíst rady autor "Losos" tvfreak.cz/...

Stáhnout setting tady tvfreak.cz/...

Uložit na USB nahrát do Arivy metodou "UserDB"opětovně DiSEqC dle 2 a pokračovat dle 1

kened
hodnocení

Díky, problém s naladěním jsem vyřešil. Nyní se již kocháme sledováním kvalitního obrazu a zvuku. Ještě jednou díky za užitečné rady a tipy.

jirbar*

No je to Ariva. Tak jen čekej kdy odejde tuner. Někomu brzo, mně teď po 10 měsících.

bony*
hodnocení

0x

Můžeš i tady : videotech.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma jak naladit satelit

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]