Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
prosim, na co je dobry oprecani system v mobilu? Vybiram novy mobil a v uzsim vyberu mi zustaly dva, jeden ma operacni system (LG GT 540 - android) a druhy ne (Samsung S5620 Monte ). V mobilech se vubec nevyznam a tak se chci zeptat na co je ten operacni system dobry a jestli je lepsi ho mit (a pri bezne pouzivani ho clovek vyuzije) Ja se v tmo vubec nevyznam
Diky za odpoved.
definuj to běžné používání, pak dostaneš odpověď. Pokud to je volání, sms, fotka (stejně jsou mizerné ze všech mobilů) a mp3 tak Ti stačí mobil za 1000,- (Alcatel 505, Nokia C1...)
Systém umožňuje třeba spuštění více programů, nabídka programů k instalaci se rozšiřuje. Bystří paměť, (tu na krku) protože jednak abys ho trochu využil tak musíš studovat co a jak a musíš neustále mít v hlavě PIN (pokud ho máš nastavený) protože mobil se systémem nevydrží obvykle více než pár dnů bez vyp/zap a občas vytuhne i několikrát za den, podle spuštěných a spouštěných aplikací. Na baterii vydrží den, maximálně dva a pokud ho budeš využívat naplno tak jen tak do oběda. Hodí se mít k němu tarif s neomezeným přístupem na internet abys využil možnost číst e-maily, kouknout na web a stáhnout nové aplikace.
doplněno 27.10.10 23:46:ovšem s C1 nebudeš tak IN jako třeba s Monte, Monte nebo GT ležérně položené v hospodě na stole udělá rozhodně lepší dojem než C1.
Diky za odpovedi.
Mobil bych chtel na komunikaci, ale taky mp3 a video (pri cestovani se to hodi - tedy cim vetsi display tim lip ). Chci i mobil co ma wi-fi(na tu se da dnes v Brne -ale uz i jinde- pripojit vpodstate kdekoliv). Precist si email, pdf atd. zvladne i ten mobil bez OS...Ovsem rozdil v cene je necelych 800 tak bude lepsi si poridit OS - do budoucna - chtel bych aby mi tak 3 roky vydrzel...
Opravdu se mobil s OS tak casto seka? Jeden z duvodu proc kupuji novy je, ze se SE G502 sem tam sekne - tak jednou za tyden...
měl jsem OS Symbian, teď mám Android a to je opravdu "žrádlo". Je tam rovnou vestavěná aplikace na stahování dalších aplikací, většina jich je zdarma. Pokud je k dispozici WIFI nebo neomezený internet, je to jasná volba. Na budoucnost bych moc nehleděl, každý má mobil na 1-3 roky, takže jaká budoucnost?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.