Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nechci radio v televizi

Od: chigui* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,

nevíte prosím někdo jak zrušit rozhlas (radia ) která se nám naladila. Jde mi konkrétně o televizi LED LG 32LE5300

Moc děkuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

0x

Bývají 2 možnosti - buď výběr vstupu, kde bývá někdy rozlišeno DVB-T TV a DVB-T radio, ale já mám u LG na DO přepínání TV a rádio. Knoflík označený TV/RADIO.

chigui*
hodnocení

No problém je ten, že pokud je to již digitální vysílání tak to rádio nevadí, vadí to jen u analogu, protože při přepnutí na stanici naběhne nejdříve radio, já bych s tím problém neměla, ale rodiče problém mají a to dost velkej :) Potřebuji aby to šlo někde v nastavení, vymazat stanici jde, ale radio ne, navbídka na vymazání tam není :(

ladinpraha*

Pak jedině chybné nastavení anténního vstupu. Pokud mám nastavený analog, tak se rádio vůvec neobjeví a přepínání na DO je nefunkční. Nemá ta televize dva anténní vstupy? Pro digitál a analog?

jofa*

Já se domnívám, že když jde vymazat televizní stanice, že musí jít i rozhlasové. Jen se v editaci či uspořádání programu musíte dostat na rozhl. -vybrat-odškrtnout- a dát vymazat. Sice tuto televizi nemám, ale je to u všech podobné.

rob*
hodnocení

0x

nemá telka oblíbené programy?

nějak to musí jít

jabraka*
hodnocení

0x

Při ladění je každý program identifikován na určitém kmitočtu některého kanálu.Dokonce je možno jej vyjmout a ukončit ladění v okamžiku,kdy se ukončí ladění kanálů televizních.Nebo je možné seřadit radiové stanice tak,že se neobjevují v nabídce.Když mám jednotlivé TV stanice na pozicích ovládače 1 - 60 tak radio na pozicích 120 -140.Nevím,čím by to mohlo vadit.

JABRAKA

hodnocení

0x

Každý televizor včetně vašeho má správce programů, kde jednotlivé programy, včetně rádií můžete přesouvat, mazat atd. Je to jednoduché.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]