Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Názor na MT Mivvy

Od: janourecek* odpovědí: 3 změna:

chtěla bych si koupit telefon na dvě simkarty, přemýšlela jsem jaký a tak se mi docela líbí mivvy dual music. Jaký máte názor na tento lelefon a nemáte někdo s ním zkušenosti? Momentálně mám SE T700 a tak nevím jestli se mi vyplatí koupit si místo něj mivvy jestli to nebude oproti tomu SE velký nezvyk. Nebo nevíte o nějakým jiným MT na dvě simky třeba i dotykový?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Mivvy je jednim z nejepsich dualsimů na nasem trhu, doporucim hledat mivvy na mobilmania.cz a jinac vsechny dualsim u nas prodavane jsou bud krapcinske shity anebo jsou telefony opravtu roztodivnesileneho systemů v kterem by se nevyznali ani vsichni moudri sveta..

buky*

Drobná elektronika vás přec nezajímá, nebo se pletu?

Pokud je to vf tak ano..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]