Nejste přihlášen/a.
takže, mám v autě nové neorig. radio Panasonic (minulé bylo origo) a mám v autě subwoofer CRUNCH 600/1200 Rsm/Max W
vozidlo Fabia com. 1.4 16v - 55kw
1. problém blikání světel, když to mám ohulený, ale nic úplně hroznýho, je to poznat jen na rovince, když se na to člověk zakouká, vyřeší to kapacitor? mám to zapojený v pojistkové skříni, vedou tam do takového obalu tlustý červený kabely, mám ten drát na nich, jinak baterka je zánovní, asi 55mA, startuju na škubnutí..
2. problém resetování rádia při vypnutí klíčku, potřebuju vědět na přiloženém obrázku kam zapojit a hlavně odkaď 4 dráty, tudíž +,-,zapalovaní a remote..
3. a zajímá mě, jak dlouho vydržím hrát bez nastartovaného motoru, když to budu mít ani ne nahlas ani ne potichu, akorát prostě, už sem to měl puštěný a docela nahlas cca 1 hodinu a nastartoval sem na škubnutí.. jen mě to zajímá..
děkuji za odpovědi .
Kup si solarni dobijecku a muzes hrat bez motoru jak dlouho chces. Jinak kapacitor by mel problem vyresit, je evidentni, ze spotreba aparatury podstatne presahuje moznosti alternatoru.V zime bys moh mit celkem problem s nastartovanim a dobijenim vubec...Schema zapijeni lze vygooglit dle typu radia.Nebo ho sem vloz a ja se kouknu...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.