Nejste přihlášen/a.
Koupil jsem starší autoradio od firmy Innovatek ve kterém je DVD a televizní přijimač. Protože TV je analogová,zakoupil jsem settopbox který je napájen 12V a nyní již bez problémů pomocí modulátoru ze sterého videa přijímám Tv programy ale bohužel bez zvuku. Dokáže někdo poradit co s tím. Též DVD nedokáže načíst disk
Odpovím si sám. Protože nechodilo dálkové ovládání které bylo k přístroji,změřil jsem baterku a místo 3V měla 1,2V. Koupil jsem novou a ejhle,přes dálkové ovládání se z přehledem dají nastavit všechny parametry jak norma PAL /SECAM/ NTSC tak i samozřejmě normy zvuku 5,5 / 6,5Mhz Tím pádem je vše naprosto v pořádku,teď mně čeká jenom montáž do vozu. Nebude to jednoduchá záležitost,protože součástí radia je i zesilovač 4x60W. Poslouchám všechny TV programy tady doma v Poděbradech na antenku magnetku se zabudovaným předzesilovačem a antena je na okenním parapetu rodinného domku v mezipatře. A chodí to naprosto kvalitně. Věřím ,že to bude chodit i v autě za jízdy. Tolik můj 1příspěvek. Jaras
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.