Nejste přihlášen/a.
Mám problém pri pozerani Blu-ray filmov cez HDMI na TV Sony LCD KDF E50. Problém spočíva v zdvojenom obraze respektíve obraz má tzv. duchov, skúšal som všetky možné nastavenia v LCD aj Blu ray playeri LG BD350. Tento problem mam iba pri sledovaní Blu ray filmov , DVD filmi idú ok., jedine čo som si všimol pri Blu ray filmoch v lavom hornom rohu Sony LCD mi ukazuje 1080i/60hz vtedy je obraz zdvojený, avšak pri sledovaní DVD mi ukazuje 1080i/50hz a vtedy ide obraz ok., prosím o radu ďakujem.
Nebude to tím, že TV má rozlišení 1280x720 a Blue Ray film 1920x1080p. To je jen úvaha. Odborníci se ozvou.
doplněno 17.10.10 18:15:Neviem či to bude tým rozlíšením, keď som kupoval to LCD tak som mal požičané na externom HDD blu ray film a ten išiel v poriadku len neviem v akom bol rozlíšení. A nebudú v tom tie herce 50hz alebo 60hz, len na LCD som nikde nenašiel ako alebo či sa to vobec dá prepnut manualne,ale aj tak zatial vdaka.
Dělají to všechny filmy Blue Ray? Teď možná napíšu hloupost, ale takto zdvojený obraz mají filmy na blue ray ve 3D.
Hej robia to všetky Blu ray filmy ,skušal som ich u kamarata a tam idú, a teraz ma napadlo že kamarat ma tiež TV len HD READY 1280x720 a ide mu to bez problemov, nebude to predsa len s tými hercami 1080i/50hz a 1080i/60hz?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.