Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sony LCD KDF E50A11E a Blu-ray LG BD350V

Od: dany* odpovědí: 5 změna:

Mám problém pri pozerani Blu-ray filmov cez HDMI na TV Sony LCD KDF E50. Problém spočíva v zdvojenom obraze respektíve obraz má tzv. duchov, skúšal som všetky možné nastavenia v LCD aj Blu ray playeri LG BD350. Tento problem mam iba pri sledovaní Blu ray filmov , DVD filmi idú ok., jedine čo som si všimol pri Blu ray filmoch v lavom hornom rohu Sony LCD mi ukazuje 1080i/60hz vtedy je obraz zdvojený, avšak pri sledovaní DVD mi ukazuje 1080i/50hz a vtedy ide obraz ok., prosím o radu ďakujem.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jofa*
hodnocení

2x

Nebude to tím, že TV má rozlišení 1280x720 a Blue Ray film 1920x1080p. To je jen úvaha. Odborníci se ozvou.

doplněno 17.10.10 18:15:

televize.cz/...

dany*
hodnocení

Neviem či to bude tým rozlíšením, keď som kupoval to LCD tak som mal požičané na externom HDD blu ray film a ten išiel v poriadku len neviem v akom bol rozlíšení. A nebudú v tom tie herce 50hz alebo 60hz, len na LCD som nikde nenašiel ako alebo či sa to vobec dá prepnut manualne,ale aj tak zatial vdaka.

jofa*

Dělají to všechny filmy Blue Ray? Teď možná napíšu hloupost, ale takto zdvojený obraz mají filmy na blue ray ve 3D.

dany*
hodnocení

Hej robia to všetky Blu ray filmy ,skušal som ich u kamarata a tam idú, a teraz ma napadlo že kamarat ma tiež TV len HD READY 1280x720 a ide mu to bez problemov, nebude to predsa len s tými hercami 1080i/50hz a 1080i/60hz?

jofa*

Tak opravdu nemám tušení čím to může být. Mám Panasonic plazmu a když přehrávám ( Sony přehr.) Blue ray film, tak nic s Hz neřeším. V horním rohu se ukáže 1080p a toť vše. Musí se do diskuse zapojit odborník. Pak už zbývá, že to bude v přehrávači.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]