Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přestal mi fungovat příjem DVB-T

Od: vocko* odpovědí: 5 změna:

Prosím o radu. Asi před dvěma měsíci mi přestal fungovat příjem DVB-T, myslel jsem, že to je settoboxem, ale není. Nevíte čím by to mohlo být?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

16.10.10 14:44
hodnocení

0x

Krysou.

dante*
hodnocení

0x

Před dvěma měsíci? To jste zjistil jak?

ladinpraha*
hodnocení

0x

Dva měsíce už nekoukáš na TV? Chce to lepší popis problému. Anténa - kde a jaká, STB, jaká TV, jak propojeno atd.Takhle můžu třeba hádat, že ti PRE odstřihli elektřinu.

jabraka*
hodnocení

0x

Jestli to nebude tím,že vysílač,který zatím vysílal tvoje DVB-T,přestal vysílat a pokrytí je zabezpečeno vysílačem jiným.Pak bys musel přesměrovat anténu.Nebo,pokud je stará a zkorodovaná,raději vyměnit.Také za mnou přišli ze sousedství s touto otázkou.Jim přletělo hejno holoubků a usedli mu na anténu.Prvky upadly a bylo po signálu.

JABRAKA

rv*
hodnocení

0x

Mohlo by to být tím, že jste se asi před dvěma měsíci přestěhoval do oblasti, kde není digitální signál. Uhodl jsem?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]