Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Chtěl bych si koupit novou LCD televizi Panasonic nebo Sharp do 15000kč a nevím jak mám vyřešit nahrávání pořadů.DVD rekordér nepotřebuji,mám přehrávač.Tyto televize asi nemají pevný hard disk.Někdo mi radil externí hard disk.Nebo existuje jiná varianta?Poradˇte.
Předem děkuji.
Tak třeba tuhle obchodni-dum.cz/... a k tomu si přikoupit externí HDD, stačí bohatě do velikosti 500GB, takže by jsi se dostal sakumprásk něco málo přes 16 000,- Kč
Viera funkce u je u Panasonicu spolupráce s ostatními komponenty Panasonic (video přeh., recorder, kamera ) a možnost ovládání , některé funkce, jedním dálkovým ovládačem. Jiná možnost nahrávání než na rekordéry VHS, DVD a HDD asi není. Pokud by jsi měl satelitní přijimač, pak je tam možnost záznamu taky na interní, nebo externí HDD.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.