Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nahrávání televizních pořadů bez rekordéru

Od: ludek* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den.

Chtěl bych si koupit novou LCD televizi Panasonic nebo Sharp do 15000kč a nevím jak mám vyřešit nahrávání pořadů.DVD rekordér nepotřebuji,mám přehrávač.Tyto televize asi nemají pevný hard disk.Někdo mi radil externí hard disk.Nebo existuje jiná varianta?Poradˇte.

Předem děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Tak třeba tuhle obchodni-dum.cz/... a k tomu si přikoupit externí HDD, stačí bohatě do velikosti 500GB, takže by jsi se dostal sakumprásk něco málo přes 16 000,- Kč

Jenyku, co to je za funkci ta Viera?.?.?

jofa*

Viera funkce u je u Panasonicu spolupráce s ostatními komponenty Panasonic (video přeh., recorder, kamera ) a možnost ovládání , některé funkce, jedním dálkovým ovládačem. Jiná možnost nahrávání než na rekordéry VHS, DVD a HDD asi není. Pokud by jsi měl satelitní přijimač, pak je tam možnost záznamu taky na interní, nebo externí HDD.

16.10.10 10:22

Díky. *palec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]