Nejste přihlášen/a.
Vim ze strojek by se mel behem strihani vlasu zastavit, sundat nastavec a vyfouknout.Ale kdyz s nim treba parkrat zatrepu kdyz je zaply, tak nemuze se pokazit?Zatim jde dobre.Ale je moc hlasity a vydava divne zvuky.Cim to muze byt?Uznali by mi reklamaci?
Já nevím, jaký máte strojek, ale já to takhle nedělám. Během stříhání jenom tu hrstičku vlasů ze strojku odebírám, bez vypnutí strojku. Jednou za čas, cca po 5 stříháních strojek rozeberu, štětečkem vymetu malé kousíčky vlasů, na nože kápnu olej a je to.
Asi bych ho reklamovala, nepřijde mi to normální.
Tohle přesně mi dělal levnej strojek kterej byl před vánocema v PLANEU v akci. Použil sem ho asi 5x. Zjistili že to je neopravitelný, tak mi vrátili peníze. Proto už bych si nikdy nekoupil nějakej obyčejnej strojek kterej prodávají za cenu do 500 Korun a kterej má značku co mi absolutně nic neříká. Když už strojek tak jedině v malé prodejně elektro a značkovej.
doplněno 11.10.10 11:55:Tím štětečkem sem ho čistil po každým použití. Fousy i vlasy se tam přilepujou a pak to jde hůř čistit. Těch pár pohybů navíc mi v tomhle případě nevadí.
Luisi, já za strojek, zn. Philips, dala 450,- Kč. Je pravda, že byl v akci, zlevněný z 650,- Kč. Skoro se o něj nestarám, jede tiše a bez chybičky už 4 roky. Takže dobrý strojek se dá koupit i pod 500,- Kč.
Manžel měl před tímhle strojkem strojek ETA, ten stál víc, ale to byl klump. Řval a brněl do ruky. No hrůza.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.