Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Strojek na strihani vlasu cisteni

Od: grem odpovědí: 4 změna:

Vim ze strojek by se mel behem strihani vlasu zastavit, sundat nastavec a vyfouknout.Ale kdyz s nim treba parkrat zatrepu kdyz je zaply, tak nemuze se pokazit?Zatim jde dobre.Ale je moc hlasity a vydava divne zvuky.Cim to muze byt?Uznali by mi reklamaci?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

marenka*
hodnocení

1x

Já nevím, jaký máte strojek, ale já to takhle nedělám. Během stříhání jenom tu hrstičku vlasů ze strojku odebírám, bez vypnutí strojku. Jednou za čas, cca po 5 stříháních strojek rozeberu, štětečkem vymetu malé kousíčky vlasů, na nože kápnu olej a je to.

Asi bych ho reklamovala, nepřijde mi to normální. ;)

hodnocení

0x

Tohle přesně mi dělal levnej strojek kterej byl před vánocema v PLANEU v akci. Použil sem ho asi 5x. Zjistili že to je neopravitelný, tak mi vrátili peníze. Proto už bych si nikdy nekoupil nějakej obyčejnej strojek kterej prodávají za cenu do 500 Korun a kterej má značku co mi absolutně nic neříká. Když už strojek tak jedině v malé prodejně elektro a značkovej.

doplněno 11.10.10 11:55:

Tím štětečkem sem ho čistil po každým použití. Fousy i vlasy se tam přilepujou a pak to jde hůř čistit. Těch pár pohybů navíc mi v tomhle případě nevadí.

marenka*

Luisi, já za strojek, zn. Philips, dala 450,- Kč. Je pravda, že byl v akci, zlevněný z 650,- Kč. Skoro se o něj nestarám, jede tiše a bez chybičky už 4 roky. Takže dobrý strojek se dá koupit i pod 500,- Kč. ;)

Manžel měl před tímhle strojkem strojek ETA, ten stál víc, ale to byl klump. *zed*Řval a brněl do ruky. No hrůza.

vasa3*
hodnocení

0x

Tak ono to chce i občas vyčidtit a kápnou olej.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]