Nejste přihlášen/a.
Dobrý den
Mobil mi jednoho dne najel tak že na displeji svítí jen jeho podsvícení.Z telefonu jde normálně volat i na něj se dovolám akorád ten displej nezobrazuje.Dokonce i fotí.Prostě vše jak má být kromě displeje.Myslel jsem že je to displejem tak u známého (má taky D750i) jsem displej z mého mobilu dal do jeho a normálně zobrazoval.Jeho displej do mého mobilu a nic.Jen podsvícení.Takže displejem to není.Zkoušel jsem i přehrát software a nic.Pořád stejné.
Nevíte někdo kde by mohla být chyba?Vypadá to asi na desku co?
Je telefon v záruce? Předpokládám že asi ne,když by byl,nepřehazoval byste displeje.
Co se zkusit zeptat do servisu,zda by nevěděli...?
Ne v záruce není je starej asi 5 let,ale jsem na něj zviklý a plně mi vyhovoval.V servisu mi bylo řečeno že to je na první pohled displejem.Tady se ptám kdyby náhodou někdo ještě něco věděl jinak už to pomalu vzdávám.Jestli to je deskou tak to už se mi oprava nevyplatí,protože jetý ten samý telefon se dá sehnat kolem 1000 kč.
Přesto díky za odpověd
Stahnou program od SE na SE udelat zalohu stahnout posledni verzi FW a tu naistalovat do telefonu i kdyz program napise ze v tel aktualni FW je a pak se ze zalohy obnovi v mob. tak jak vse bylo pred updatem...
Jeste predtim ocistit lihem vsechy flex propojky a cokoliv co pripomina zelenou oxidaci..
doplněno 10.10.10 21:40:Je to otazka hodinky a melo by to fakcit, popripade po obou procedurach s tim parkrat trisknou, bud to tomu mobilu rozbehne srdicko anebo uplne zastavi..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.