Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
nedávno jsem si koupil novou televizi LCD Samsung Full HD ( DVB-S2 ). Televize je připojena koaxiálem k satelitu. Občas se stane, že obraz kostečkuje. V příručce se píše, že to není přístrojem, ale kvalitou signálu. Přitom stará televize Mascom to nedělala. Zjistil jsem, že úroveň signálu je 100%, ale kvalita jenom 12%. Jestli je to tedy kvalitou signálu, nevíte někdo jak ji zvýšit?
Děkuji.
Mě satelit Homecast najednou ukazoval sílu signálu 95% a kvalita 0% samozřejmě nešel. Donesl jsem ho známému servisákovi co se anténama a satelity živí, oprava stála 400 neb se jednalo o přístroj po záruce a jednalo se o napájecí zdroj. Co s tím přesně bylo nevím, ale už zase půl roku šlape jak hodinky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.