Nejste přihlášen/a.
Píšu ohledně staršího dotazu, kde se někdo ptal na kvalitu a spolehlivost praček Indesit a kde odpovídal opravář "hangar", že je to šmejd.Nyní mám druhou asi 2 měsíce,bez problémů a tu předtím 12 let, jediná oprava byla po7 letech čerpadlo.A jen tak mimochodem, opravář, který opravuje pračky více , než 20 let má úplně opačný názor, než "hagar".Nechci ho kritizovat, ale některé jeho rady a názory mi připadají příliš "přechytralé".Chtělo by to trochu skromnosti-on je totiž opravář a "opravář".Nic ve zlém...
Ahoj, tak já jsem měl pračku indesit byl to neskutečněj šmejd, v záruce odešlo čerpadlo hned po záruce se utrhl buben od nosného kříže a nakonec odešel programátor takže indesit nikdy více a lidé v mém okolí mají s touto značkou podobné zkušenosti, dokonce u nás majitel elektroprodejny přestal prodávat výrobky této značky, protože řešení neustálích reklamací bylo proněj neůnosné.Takže pokud "hangar" odpověděl negativně co se týče této značky, já sním plně souhlasím .
Diky za vyjadreni k me osobe...vzdy to potesi.
K dotazu, je prinejmensim smesny, minimalne pro me...a co cekate ze po dvou mesicich pracka shori zapali vam byt a bude z ni radiokativni opar..? V CR mame dobrou vec zvanou dvouleta zaruka...proc neco opravit za sve kdyz to můze zaplati zakaznik rok po zaruce...rekl bych moto vetsiny firem.A snazi se tak i vyrabet, aby to vydrzelo zaruku a popr. jeste neco..
12 let jo, to je hezke deda mel zigula skoro 30 let... s minimem oprav.Poridil si Yarisa a v zaruce mu 2x menili posilovac rizeni(snad to je dobry nazev)...tady se projevuje moderni doba kdy se vyrabi kvantita na neustaly kolobeh trhu a ne (kdysi ruska) kvalita aby to neco vydrzelo... tak nejak je to i u 12ti lete pracky..
Stejne jako "picmis" napsal svůj nazor na kvality pracky, pisu ja sve, a vy svůj...a verim ze vase zkusenosti z prackami kterych denne mate pod rukama 3-5 a vidite je zevnitr(nebo snad jen tu jednu svoji 12 let) mate nejspis lepsi zkusenoti z temito stroji, pak z poradny zmizim a necham radit odbornika s dvanctiletou praxi u vyrobků indesit,urcite to bude mit neco do sebe pro me to neni zadny problem...
Tak jsem zvedav za tri roky..
Jinak kazde pismenko ktere tu zanecham je dobrovolne a nikomu nic neprikazuje, pokud zde napisu at vsichni radci skoci ihned z okna můzou skocit a taky vubec nemusi, nemusi to cist ani nic jineho..a kdyz prechytrale, je na to jednoducha rada NECIST. Je to opravdu velmi snadne, myslim nebyt me velmi hadave osobnosti ani si tu moc lidi ani nrzazlim, a za na par vylevů jsem snad v pohode..
Jinac to pisu proto, protoze, candy, indesit,brandt,bosch..to vse je jedna sracka z jedne linky, jen se ze predu se po koupi lepsiho jmena od různych firem nalepi neco jineho, aby byl zakaznik (ne)spokojeny y vyrobce na tom vydelal..
Obcas vydela na tech co maji s byvalou znackou spokojenost a vetsinou vydela na matlocnich co to kupuji porad dokola ac je to skoro pokazde vydrbe stejnou zavadou..zrusena hridel a spol...
Preju hodne klidnych a odepranych hodin bez vyberču nove bedny a opravarů..
Co clovek to jiny nazor, nikdy se nelze zavdecit vsem..
Jak, již jsem řekl,nechtěl jsem se vás vůbec dotknout, napsal jsem pouze , že někdy by vaše odpovědi měly vyznít doopravdy jako odborná rada (viz M. Cukrar), a ne jako když odpovídá největší odborník na pračky.A jestli jste pořádně četl můj názor, tak jsem nehodnotil pračku po 2 měsících, ale tu po 12 letech a na základě toho jsem opět vybral Indesit a jen mimochodem jsem poznamenal, že ji mám 2 měsíce bez problémů.A dále, jak již jsem napsal jsem vycházel z rad citovaného opraváře s dlouhou praxí.Nechci zde nikoho nějak hloupě napadat,tak se případně omlouvám, ale napsal jsem pouze svůj názor.A ještě mi tedy poraďte, jakou pračku, aby měla alespoň trochu kvalitu jsem měl do 10-11 tisíc vybrat?Děkuji a sory.
Mám Romo Zerovat 20let, jediná oprava za 500 nová topná spirála, že by to bylo tím, že nikdy neviděla calgon? No opravář mi řekl ať si spočítám co bych za něj za 15 let dala a bylo by mi to stejně prd platné a ukázal mi spirálu která tedy nebyla rozhodně o kilo těžší od nalepeného vodního kamene. Při koupi mi také nabízel prodavač jiné, prý lepší a také dražší. Sestra si koupila super pračku ze sušičkou a po 5 letech měla dát 5000 za opravu a sám opravář jí řekl aby si raděj koupila novou. Na chalupě peru v 30let staré tatramatce, pravda trochu mlátí a popochází po koupelně ale vypere a za ty roky neměla žádný problém. Všechna elektronika je dobrá asi podle toho, jak se vyspal ten co jí zrovna montoval.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.