Já jsem stáhl nabídku operátora, ale byl problém s vkládáním odpovědí. Zadal jsem tady na poradně dotaz: Neumím vkládat v Opera mini... Odpověď kolegu objasnila, že ne v každé verzi jdou odpovědi vložit. Po instalaci Opera mini v.3.2 už i tuto odpověď vkládám z mobilu. Občas sice jsou problémy s ověřováním nicku, respektive se znovu přihlašováním, ale admin někde vzpomínal, že už na tom pracuje. A teď, když ohlásil Poradnu "mobilní", bude to určitě lepší! Možná, že někdo poradí i něco jiného a vyzkouším i to. doplněno 08.10.10 04:40: Omlouvám se za nepozornost. Požadavek byl "v češtině" já jsem si ani neuvědomil, že tu verzi jsem nainstaloval v angličtině, protože jsem cz nenašel. Mně to nevadí. Snad dá někdo něco v češtině. I když pro jen trochu pokročilé uživatele PC ta běžná počítačová anglická "hatmatilka" už není tak nesrozumitelná. Opět musím vzpomenout toho věčného nájemníka mauzolea: ...učit se, učit se, učit se! doplněno 08.10.10 07:59:
raadku díky, zkusím znova pohledat...
jen mám jednu zkušenost, u té miniO. když píšu odpověď, stále po pár řádcích si ji zkopíruji do paměti, protože ze začátku se mi stávalo, že jsem pracně natlačil v mobilu dloooohou odpověď, nedala se odeslat či doplnit a když jsem se vrátil zpět, tak byla odpověď fuč... to samé, když bylo třeba se odhlásit a znova přihlásit...
Existuje hodně mobilních prohlížečů,například právě zmíněná Opera Mini,TeaShark (java) nebo Symbianové Opera Mobile nebo SkyFire (zvládá flash),ale v češtině je pouze myslím ta Opera mini.
Teď jsem si zkušebně stáhnul verzi 4.2 a za minutu byla nainstalovaná. Co to přesně dělá? Při instalaci máš přístup na internet? Co máš za operátora a jaký tarif? Máš nastavený a povolený internet pro aplikace? RADEK!
pepane*
O2 a na kartu.Můžeš mi sdělit postup instalace.Nedaří se. Navíc když vložím Simku nic se neděje.Oznamuje:
Není umožněn přístup ke kontaktum v Paměť SIM a ke kontaktum čísla služby.
Takhle ti Pepanko neporadím. Musel bych si s ním pohrát. Telefonovat jde a spojení na web funguje? Máš na něj záruku? Když si z ty stránky stáhneš operu přímo do mobilu, nainstaluje se sama. Stačí kliknout, že souhlasíš s podmínkami. Jenom musíš mít správně nastavený přístup k mobilnímu internetu. Nemáš v okolí nějakého šikovného školáka? Ti tomu rozumí. R.
pepane*
Telefonovat jde, ale čísla jsou na Simce.Záruka je.Mám ho od včerejška 7.10.Už jsem vykoukala, že je simka chráněna a chce pin2.Ale to taky nějak nejde.
Zkus Pepanko zavolat operátorovi, protože takhle by jsme to řešili do nekonečna. Opravdu nemáš v okolí nějakého známého, který by se na to podíval? R.
pepane*
Ráďo nikdo mne nenapadá.Ale operátorovi jdu zavolat.Dík za snahu.
pepane*
Raadek vyřešeno.Nebylo povoleno v telefonu číst ze simky.Opera taky funguje.Mám, ale další dotaz.Připojím se přes svojí Wifi, ale pak se mi nějakým záhadným způsobem podaří dostat na placený O2 a operátor mně hned oškube.
Zase nevim proč to dělá, protože si přístup zvolíš ty. Jestli používáš pouze wifi, zruš, změň nebo nastav přístupový bod v nastavení webu pro mobilní připojení tak aby se nedalo připojit přes Edge a Gprs. Nebo zavolej operátorovi, že chceš zrušit přístup na internet. R.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.