Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je 3G Zadarmo

Od: elbarto* odpovědí: 7 změna:

Čau lidi, mám mobil Samsung S8300 a T-Mobile, když mi svítí že jsem v 3G síti platím něco za internet nebo ne? Moc díky

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

marenka*
hodnocení

0x

Platíte. ;) Buďto si zvolíte paušální částku za internet, nebo pak platíte za stažená data.

sasdax*

Mařenko ale to platí vždy když se připojí na internet. Odpověď by měla být NE, pokud vám na mobilu svítí 3G jako mě, ale nevyužíváte žádné služby. Pouze vám to signalizuje, že jste v oblasti kde se provozuje síť 3G.

marenka*

Já to tak myslela, jen mi nedošlo, že by to tazatel myslel jen kvůli svítícímu ukazateli. Měla jsem z dotazu dojem, že tazatel myslí, že připojení na net je přes 3G zadarmo. Tak to se omlouvám za neupřesnění. ;)

elbarto*
hodnocení

Ok a jak je to s Wi-Fi s nim je surfování zadara? Jo a pokud ho můj mobil nemá dá se tam nějak přidat?

wi-fi je šíření internetu vzduchem, a zadarmo nebývá nikdy. Bud jste třeba někde v hospodě a můžete se na jejich wifi připojit a tím se spojit s internetem, jeho provoz a služby platí ta dotyčná hospoda. (př.) Přidat wifi příjem to telefonu nejde, buď to zařízení v sobě má nebo nemá, podle toho si přece kupujete mobil. Navíc mobil s wifi se v bazaru koupí za pár tisíc. Pokud to chcete, vyměňte stávající tatranku za jinou. Přes wifi se nwmusítw nutně připojovat jen k netu ale i třeba k síti, serveru a pod - prostě sejedná o datový tok.

lui*
hodnocení

0x

Jen upozornění. Pozor na 3G síť, tam kde není dobré 3G pokrytí, nebo na hranicích oblasti 3G. Telefon se stále přehlašuje z 3G na GSM sít a zpět. Potom má nekvalitní příjem, vypadávají hovory, a od neustálého přehlašování na síť, se vybíjejí baterie v mobilu. je to znát hodně při pěším pohybu, někde v přírodě.

kabod*
hodnocení

0x

mám samsung B7722 a mám jednu sim stále na 3g,kde mám předplacený IVM za 40 kaček týdně,čili nikoliv zadarmo.Druhou sim jedu na edge hovory,dle tarifu předplacenky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]