Nejste přihlášen/a.
Zdravím, mám tady multimediální studio, tedy přístroj LG MS450,
na různých forech jsem se sice dočetl , ale nejde mi to aplikovat ani na XP , ani na Vistu. Přehrávání filmů z PC přístrojem LG funguje pomoci dodaného MediaHome, ale když chci kopírovat soubory, tak mi to sice najde moje PC ( souhlasí název zobrazený v přístroji na TV ), ale pořád to chce sítové heslo a ID. Ani jedno nemám a nevím kde ho vyčtu, navíc v PC žádná hesla nemám. Poradí někdo? A ještě ohledně programovaní nahrávání, to vůbec nejde obsluhovat z PC? V počítači se mi vůbec LG na síti neukáže, tedy najde to její adresu a tam mi to vypíše dvě okna, kde zadám dvě čísla, které on sečte. Nějak ani nevím co to je. Prosím tedy o radu jak zadat sítove heslo a ID a popřípadě, zda se Počítačem dostanu do LG.Děkuji předem ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.