Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
nemáte prosím někdo informaci nebo nevíte orientační cenu zvětšováku na fotografie typ Meopta magnifax 3a? Máme ho doma a chystáme se ho prodat, takže by nás zajímala cena.
Děkuji za odpověď
Já bych se mrknul do specializovaného bazaru, také jsem si myslel, co mám za foťák a byl jsem ze snu o balíku probuzen.
A co tak web, např. aukro.cz/...
Pokud je v dobrém stavu, tak kolem 1000Kč je reálná cena, v bazaru vám tolik nedají zájemců moc není, specializovaný foto bazar nebo Aukro - tam je větší šance...
Když jsem si ho kupoval nový,stál stejně jako flexareta IV.Tedy 900.-KČs.Jsou sběratelé,ti by mohli dát i mnohem víc.
JABRAKA
Zde rozhodně nejde o sběratelskou hodnotu, je málo lidí kteří v dnešní době digitální fotografie se chtějí věnovat klasické chemické. Ale pokud se člověk rozhodne jít tímto směrem tak moc možností na vybavení fotokomory nemá.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.