Nejste přihlášen/a.
Chci dát příteli k narozeninám holící strojek, páč se holí denně obyč. žiletkama (musí do práce) a není to tak dokonaly jak by to bylo strojkem (si myslim .
Tak se chci zeptat, jaký pánové používáte strojek? Mám koukat i na cenu nebo stačí i něco levného? Máte někdo strojek s 5 hlavicemi je to lepší než se 3? Viz. např. tento odkaz: aukro.cz/...
nebo
aukro.cz/...
Díky za rady a zkušenosti
Sice nejsem muž, ale můj přítel všechny holící strojky zavrhl, protože mu nedělají dobře - různě mu tahají kůži, bolí to s nima a má z toho podrážděnou pokožku.
Nemyslím si, že strojek za necelé 300Kč z aukra by byl dobrou koupí, ale nemám s ním žádné zkušenosti. Určitě bych šla do některé ze známějších značek (třeba Braun), protože mívají často akce, že strojek můžete vrátit, pokud Vám nevyhovuje (škrábe a podobně).
Přítel si oblíbil žiletky Gilette s takovým tlačítkem, které vyvolává brnění a to holení je potom mnohem hladší a prostě lepší (na omak ). Taky stojí kolem 3-400, takže možná byste příteli udělala více radost tímto holením, než z toho aukra - pokud samozřejmě nechcete investovat více.
Mám Philips 8250 a naprostá spokojenost.Dříve jsem měl taky Philips na gelové náplně nivea a to bylo jen na špinění strojku.Zkuste porovnat holici-strojky.heureka.cz/...
doplněno 05.10.10 16:46:Jo a nějaký šunt za pár stovek raději nekupujte vůbec.Ty spíš podráždí pokožku,nebo nevydrží.To už bych mu raději koupil kvalitní holící břity Gillete fusion nebo mach3.
Jasně, ta cena mi přišla taky moc nízká, asi bych do toho nešla, si myslím že to nemůže být žádná kvalita. Ale zajímalo by mě jaký máte vy strojek? Nemohl byste mi ho najít na netu a poslat odkaz? díky moc.
Používal jsem tento: gillette-fusion.cz/... ale doporučoval bych k němu pěnu, místo gelu. Gel většinou zasral břity. Krásně vybruje a holení téměř necítíte. Prostě paráda. Náhradní břity jsou sice drahé, za to ale vydrží dlouho. Takže já doporučuji toto pokud chcete něco levnějšího. Myslím že už je i novější typ.
No a jelikož se do práce holím každý den, tak mě to ručním strojkem už nebavilo a pořídil jsem si tento: mall.cz/... a s ním taky spokojenost. Na baterie vydrží dlouho. Když někam jedu, jenom ho hodím do kufru a mám jistotu. Jednoduchá údržba a žádné další náklady. Díky němu nemusím trávit tolik času v koupelně. Jenom je to o zvyku a člověk se s ním musí naučit. Holení srovnatelné, komfort vyšší, ale pokud bych chtěl být kvalitně oholen, šáhnul bych po ručním.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.