Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Samsung Star - nastavení tónu SMS

Od: karel* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den všem,nevím si rady s nastavením tónu na sms u mobilu samsung star 5230.V menu jsem nikde nenašel.

Nevíte někdo jak to je? V mobilu je přednastavený jeden tón a další k dispozici nejsou.Když chci nastavit jiný tón,tak mi to nabízí : zvonění,zvonění volajícího a budík.

Díky za vaše odpovědi.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

menu>nastavenia>profily telefonu>(urcis si ktory chces mas bodku a vedla 2sipky to je nastavenie kliknes)>hore v pravo mas rozbal menu a v nom mas prich.hovory,nove spravy,zvuky telefonu.das nove spravy>tam si nastavis typ upozornenia aky chces(kliknes do toho a mas moznosti ton spravy 1,2,3,4(dole na lavo ulozit a na pravo zvuky das zvuky a mas to vyberes si svoj aky chces)Dufam ze som to dobre napisal

garaz.autorevue.cz/...

karel*
hodnocení

hangar : díky,už to mám nastavený :)

marenka*
hodnocení

0x

Já nevím jak u Vašeho, ale měla jsem Samsung D900 a tam vyzváněcí tóny pro sms změnit nešly.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]