Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký mobil Nokia

Od: pepane* odpovědí: 36 změna:

*slunce*Hezký den rádcové, prosím o radu.

Uvažuji o koupi nového telefonu.Představa je asi taková.Nokia,pam.karta,cena okolo 4000 kč.Né dotykový.

:DTím moje znalosti končí.

Děkuji předem.*placni*

36 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vosikac*
hodnocení

2x

Tak toto vypadá lákavě ;)

mobilizujeme.cz/...

doplněno 04.10.10 09:18:

mobilizujeme.cz/...

pepane*
hodnocení

:DMarenko neprodáváš ty mobily?

Klasika i když véčko by až tak nevadilo.Nyní vlastním Nokia 2760 a taky je véčko. Bluetooth jsem myslela, že už nyní mají skoro všechny v této ceně.;)A co třeba s Wifi?*nevi*

doplněno 04.10.10 09:53:

marenko proč by si Wi-fi nevyužila?A jaký Sony máš vyhlédnutý?

marenka*

Wifina je super věc, ale třeba já bych jí moc nevyužila. Telefony neprodávám, *smich*, ale taky chci nový, tak dost koukám. Já ale chci Sony Ericsson, s nima mám nejlepší zkušenost zase já. ;)

doplněno 04.10.10 09:47:

? mobil.idnes.cz/...

doplněno 04.10.10 10:04:

Já jí sice mám, ale na noťásek, připojení po bytě. ;) Fotky si z telefonu posílám přes BT, a telefon mám tak na volání a sms. Na net ho nepoužívám. Sony Ericsson mám mobilni-telefony-biz.cz/... a právě xenonový blesk je to, za co ho miluju. *frajer* Když s ním cvaknu pod stůl, tak se mi vyfotí všechno, jako za denního světla, prostě super. Ale i v ostatních ohledech mi naprosto vyhovuje. Teď pošilhávám po Sony E. Xperia, láká mě Qwerty klávesnice. Už jsem ho měla v ruce a píše se na tom naprosto luxusně. *ua*

pepane*
hodnocení

*nevi* A co Nokia 6303i nebo Nokia C5 nemáte někdo zkušenosti?*nevi*

6303i ujde..C5 zaujme velkou klavesnici...

Vse zalezi na tom co uzivatel a bude pozadovat..

Nakonec proc zrovna nokii,..? Firma jde poslednich par let ke krachu..

doplněno 05.10.10 01:58:

Vse zalezi na tom co uzivatel a bude pozadovat..

pepane*
hodnocení

Zdravím hangar, tak co by si doporučil místo Nokie?;)

pepane*
hodnocení

Zde je článek o Nokii.

itbiz.cz/...

Potesim i zklamu tim ze SE K800i a mladsi bracha K810I jsou posledni SE.Nastaly zmeny ve vedeni, konstrukci materialech, soucastkach, otresnemů pristupu..a jakekoli SE po techto dvou poslednich Joy kouscich jsou nehorzne balasty a nekvalitni konstrukci...ac se nasli spokojeni zakaznici s nastupci K800i ktere mely xenon nebyli nadseni z jeho konstrukce ktera praskala a velmi brzy vrzala..praktocky nevydrzo pady..coz se o starych cihlach s hlinikovym ramek kolem tela rict nedalo..

SE Xperia a Xperi2 totalni propadaky s silenymi problemy a neaktualnim Softem(ktery stale padal zamrzal a mel destke chyby).. funkci jedinci jsou az xperiaX10 a x10mini..za podobnou cenu ale konkurence nabizi lepsi kousky.

Qwerty je jedinna vec nad kterou se nesnesla pohroma, to se jiz neda rict o stylusu a stale praskajicch krytech ktere SE na zaruku nechtelo velmi dlouhou dobu priznat a tak si nahnevala spoustu zakazniku...

pepane*
hodnocení

A co Nokia 6730 nebo Nokia X2?*nevi*

marenka*

Hangare, to jsi spíš potěšil, ušetřený peníz je vždycky radost. ;) No právě že ten telefonek co mám, je kvalitka nad kvalitku. Pády, vlhko, prach, já telefony ve futrálku nikdy nenosila, dám ho do kapsy a je to. Spotřební materiál. :D Ale zas minimálně na 5 let! *vtip*

Hangare? Co tedy, prosím? Qwerty klávesnice, Bluetooth, foťák 5 Mpix, budík, poznámky. Nic víc nepotřebuji. Díky *pusa*

Pepánku, promiň, ale taky si třeba z odpovědi vybereš.

jolinar*

Mařenko a co toto?

pixmania.cz/...

Je to nokia dotyková, foťák 5 Mpix, má vše. Měla jsem ho teď rok, ale dala jsem ho manželovi, jelikož jsem dostala služební jabko. Nikdy jsem nokie ráda neměla, dokonce tento mobil označili jako jeden z nejhorších, ale já jako uživatel jsem z něj nadšená :)

Jak vidim pixmanii tak mi praskaj zilky v oku...

Jinac na ty telefose mrknu..ted nejak mi to v tomhle oboru nemysli...

jolinar*

no jo, tak příště dám odkaz na něco jiného :)

pepane*
hodnocení

*stop*Marenko, nevadí.Naopak jsem ráda, víc hlav, víc ví.Vždyť třeba vůbec Nokii mít nemusím.:D

georges*

A copak pod tím stolem fotíte? Hoďte sem nějakou fotku zpod stolu.

marenka*

Třeba pejsky, jak spí. ;)

Jaký mobil Nokia

Jesusky, zeleny datum..chtelo by to aktualizovat OS telefonu, fotky zkvalitni a tel castecne zrychli... mozna pribydou fnkce..

marenka*

Hangare já vím... já jsem jenom trošičku líná... *hi*

marenka*
hodnocení

0x

Pepánku, jestli chceš, podívej se tady. Je tam bezva vyhledávání, zadáš si, jakou chceš konstrukci, jestli výklopný, vysouvací apod., klikneš si na funkce, které požaduješ a vyjede nabídka. ;)

nokia.cz/...

pepane*
hodnocení

Marenko děkuji.Když já se moc v těch různých funkcí a dalších vymožeností neorientuji.:D

marenka*

A jaký typ telefonu? Jestli Véčko, ten se vyklápí, nebo vysunovací, vidíš jen displey a klávesnice se ukáže až po vysunutí, nebo klasika? Šikovné je Bluetooth, můžeš si pak posílat fotky do noťásku, nebo do jiného telefonu a foťák určitě minimálně 3,2 Mpix.

mobilman*
hodnocení

0x

můžu se tě zeptat proč né dotyk?

Jde jen o zvyk ...

pepane*
hodnocení

*nevi*Mám pocit, že musí být za chvilku upatlaný.*smich*

*palec*Marenko dobrý.Jen chybí druhý rošťák.:D

pepane*
hodnocení

*modla*Prosím, je lepší s Wifi a s OS?V různých diskuzích se názory liší.*ee*Mám v tom hokej.Teď to třeba nevyužiji, ale co časem, abych nebyla zklamaná.Nemůžete mně to někdo vysvětlit-polopaticky?Díky moc.

OS je operacni system ktery dava telefonu moznost ten system upravit doinstalaci vzhledů atd, OS ma vzdy vice moznosti ruznych nastaveni Atd...Wifi je bezdratove sireni internetu, v zapadnim svete je to bezna vec na kazdem rohu a tak se s mobilem s wifi pripojite a v telefonu mate rychly internet srovnatelny s tim v ramci moznosti pristroje...pripojeni na internetu je ale energitcky narocna vec takze mobil z plne baterie po dvou az peti hodinach surfu zdechne, zalezi na jasu displeje a dalsich aspektech..

Neni to dobra volba ale vseobecne pro lidi co se OS boji ale chteji telefon s displejem vetsi nez postovni znamka by do ruky meli dostat iphona, na kterem se prakticky nic neda pokazit a vyjma jedne veci lze skoro vse vzdy vratit zpet..vsem je velmi jednoduche neb to bylo vymysleno pro americany a to s plnou paradou, v ramci vyvoje a politiky firmy ale můze pro nekoho obsahovat neprekonatelne neduhy(oficialni cestou nelze poslat soubory pres modry zub) samozrejme lze system nabourat delat různa kouzla ale to je jiz mimo...

marenka*
hodnocení

0x

Našla jsem parádní stránku, právě to projíždím. Hezké a obsáhlé recenze, testy.

mobilmania.cz/...

pepane*
hodnocení

Díky, když tě něco zaujme dej prosím vědět.;)

marenka*
pepane*
hodnocení

marenko, ten je dotykový a foťák nic moc.*nevi*

malvinka*
hodnocení

0x

Ahoj Jepice,:D tento je odzkoušený a vyhovuje 6303i Alza jej nabízela i s bluuuutu.

doplněno 06.10.10 22:16:

Nokia

doplněno 06.10.10 22:16:

Tedy takouvou tu švestku za ucho*smich*.

pepane*
hodnocení

*ee*Malvi jakou švestku?Ty myslíš náhradní ucho?:D

Jaký mobil Nokia #2
malvinka*

No jasnačka. ššššššvestiška zní lépe*smich*. Mám jej i partner a je bezva velká písmenka, i přehledný.No já sned budu brát % od Nokie. Já jsem také nevěděla a známý mne na nej upozornil a ukázal a jsem spokojená. Video písničky je takový flexi a foťák se dají zvětší fotky... Co víc chtít. Ovládání příjemné.

Zeptam se zda byl pred timto nokiakem v rukou jiny dotykovy telefon...ono s cenou jdou kvality velmi rychle dolů...ja ma z Z 3 roky stareho iphona takovou deformaci ze dnes vyrobene telefony pod 10 tis. na nej nemaji ac je tak stary a HW slaby, jeho system je dokonale vyladeny..coz se o tom nokiackem rict neda...to uz je spise lepsi SW vybava od androidu..ale pro nehkoho jsou velkym aspektem nokiacke mapy..

pepane*
hodnocení

*uf*Vyřešeno.Všem děkuji.*placni*

marenka*

Pepánku, a? Jaký?:*modla*

doplněno 08.10.10 07:56:

Hejkale děkuji, to mi uniklo. *hi*

Pepánek zadal otázku Jaký prohlížeč do mobilu?
a tam se ptá Prosím, jaký prohlížeč v češtině nainstalovat do mobilu Nokia 5630?
Předpokládám, že je to ten její nový...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]