Nejste přihlášen/a.
Hezký den rádcové, prosím o radu.
Uvažuji o koupi nového telefonu.Představa je asi taková.Nokia,pam.karta,cena okolo 4000 kč.Né dotykový.
:DTím moje znalosti končí.
Děkuji předem.
:DMarenko neprodáváš ty mobily?
Klasika i když véčko by až tak nevadilo.Nyní vlastním Nokia 2760 a taky je véčko. Bluetooth jsem myslela, že už nyní mají skoro všechny v této ceně.A co třeba s Wifi?
marenko proč by si Wi-fi nevyužila?A jaký Sony máš vyhlédnutý?
Wifina je super věc, ale třeba já bych jí moc nevyužila. Telefony neprodávám, , ale taky chci nový, tak dost koukám. Já ale chci Sony Ericsson, s nima mám nejlepší zkušenost zase já.
Já jí sice mám, ale na noťásek, připojení po bytě. Fotky si z telefonu posílám přes BT, a telefon mám tak na volání a sms. Na net ho nepoužívám. Sony Ericsson mám mobilni-telefony-biz.cz/... a právě xenonový blesk je to, za co ho miluju.
Když s ním cvaknu pod stůl, tak se mi vyfotí všechno, jako za denního světla, prostě super. Ale i v ostatních ohledech mi naprosto vyhovuje. Teď pošilhávám po Sony E. Xperia, láká mě Qwerty klávesnice. Už jsem ho měla v ruce a píše se na tom naprosto luxusně.
6303i ujde..C5 zaujme velkou klavesnici...
Vse zalezi na tom co uzivatel a bude pozadovat..
Nakonec proc zrovna nokii,..? Firma jde poslednich par let ke krachu..
doplněno 05.10.10 01:58:Vse zalezi na tom co uzivatel a bude pozadovat..
Potesim i zklamu tim ze SE K800i a mladsi bracha K810I jsou posledni SE.Nastaly zmeny ve vedeni, konstrukci materialech, soucastkach, otresnemů pristupu..a jakekoli SE po techto dvou poslednich Joy kouscich jsou nehorzne balasty a nekvalitni konstrukci...ac se nasli spokojeni zakaznici s nastupci K800i ktere mely xenon nebyli nadseni z jeho konstrukce ktera praskala a velmi brzy vrzala..praktocky nevydrzo pady..coz se o starych cihlach s hlinikovym ramek kolem tela rict nedalo..
SE Xperia a Xperi2 totalni propadaky s silenymi problemy a neaktualnim Softem(ktery stale padal zamrzal a mel destke chyby).. funkci jedinci jsou az xperiaX10 a x10mini..za podobnou cenu ale konkurence nabizi lepsi kousky.
Qwerty je jedinna vec nad kterou se nesnesla pohroma, to se jiz neda rict o stylusu a stale praskajicch krytech ktere SE na zaruku nechtelo velmi dlouhou dobu priznat a tak si nahnevala spoustu zakazniku...
Hangare, to jsi spíš potěšil, ušetřený peníz je vždycky radost. No právě že ten telefonek co mám, je kvalitka nad kvalitku. Pády, vlhko, prach, já telefony ve futrálku nikdy nenosila, dám ho do kapsy a je to. Spotřební materiál. :D Ale zas minimálně na 5 let!
Hangare? Co tedy, prosím? Qwerty klávesnice, Bluetooth, foťák 5 Mpix, budík, poznámky. Nic víc nepotřebuji. Díky
Pepánku, promiň, ale taky si třeba z odpovědi vybereš.
Mařenko a co toto?
Je to nokia dotyková, foťák 5 Mpix, má vše. Měla jsem ho teď rok, ale dala jsem ho manželovi, jelikož jsem dostala služební jabko. Nikdy jsem nokie ráda neměla, dokonce tento mobil označili jako jeden z nejhorších, ale já jako uživatel jsem z něj nadšená
Jak vidim pixmanii tak mi praskaj zilky v oku...
Jinac na ty telefose mrknu..ted nejak mi to v tomhle oboru nemysli...
Pepánku, jestli chceš, podívej se tady. Je tam bezva vyhledávání, zadáš si, jakou chceš konstrukci, jestli výklopný, vysouvací apod., klikneš si na funkce, které požaduješ a vyjede nabídka.
Prosím, je lepší s Wifi a s OS?V různých diskuzích se názory liší.
Mám v tom hokej.Teď to třeba nevyužiji, ale co časem, abych nebyla zklamaná.Nemůžete mně to někdo vysvětlit-polopaticky?Díky moc.
OS je operacni system ktery dava telefonu moznost ten system upravit doinstalaci vzhledů atd, OS ma vzdy vice moznosti ruznych nastaveni Atd...Wifi je bezdratove sireni internetu, v zapadnim svete je to bezna vec na kazdem rohu a tak se s mobilem s wifi pripojite a v telefonu mate rychly internet srovnatelny s tim v ramci moznosti pristroje...pripojeni na internetu je ale energitcky narocna vec takze mobil z plne baterie po dvou az peti hodinach surfu zdechne, zalezi na jasu displeje a dalsich aspektech..
Neni to dobra volba ale vseobecne pro lidi co se OS boji ale chteji telefon s displejem vetsi nez postovni znamka by do ruky meli dostat iphona, na kterem se prakticky nic neda pokazit a vyjma jedne veci lze skoro vse vzdy vratit zpet..vsem je velmi jednoduche neb to bylo vymysleno pro americany a to s plnou paradou, v ramci vyvoje a politiky firmy ale můze pro nekoho obsahovat neprekonatelne neduhy(oficialni cestou nelze poslat soubory pres modry zub) samozrejme lze system nabourat delat různa kouzla ale to je jiz mimo...
Ahoj Jepice,:D tento je odzkoušený a vyhovuje 6303i Alza jej nabízela i s bluuuutu.
doplněno 06.10.10 22:16:Nokia
doplněno 06.10.10 22:16:Tedy takouvou tu švestku za ucho.
No jasnačka. ššššššvestiška zní lépe. Mám jej i partner a je bezva velká písmenka, i přehledný.No já sned budu brát % od Nokie. Já jsem také nevěděla a známý mne na nej upozornil a ukázal a jsem spokojená. Video písničky je takový flexi a foťák se dají zvětší fotky... Co víc chtít. Ovládání příjemné.
Zeptam se zda byl pred timto nokiakem v rukou jiny dotykovy telefon...ono s cenou jdou kvality velmi rychle dolů...ja ma z Z 3 roky stareho iphona takovou deformaci ze dnes vyrobene telefony pod 10 tis. na nej nemaji ac je tak stary a HW slaby, jeho system je dokonale vyladeny..coz se o tom nokiackem rict neda...to uz je spise lepsi SW vybava od androidu..ale pro nehkoho jsou velkym aspektem nokiacke mapy..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.