Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Manuál na DVD

Od: er* odpovědí: 1 změna:
Chci se zeptat, jestli je možný sehnat na internetu český manuál na DVD značky RED STAR. Koupila jsem si ho od kolegyně, je kupovaný v Německu.. Němčina je moje slabá stránka :(

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

1mikef*
doplnit odpověď
hodnocení

0x

Značka RED STAR se u nás objevila spíš jako přenosová média. Z přehrávačů tady toho asi zase tak moc nebude. Tuším, že jsem zahlídl jeden model. Nějaký 2005D nebo nějak tak.

Navíc je to jedna z míň známých značek, takže se toho ani moc nenajde třeba na intrentu. Ovšem některé značky využívají stejné integrované obvody a přehrávače jsou si potom docela podobné co se týče ovládání. Takže by stálo za to se podívat po manuálu jiného DVD. Je to sice krkolomné řešení, ale funkce a vlastnosti této řady DVD jsou docela podobné...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]