Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Do myčky nádobí Beko DFS 1500 proniká voda

Od: boristajgr* odpovědí: 2 změna:

Myčka dojede program a vypustí vodu.Trochu vody zůstane v prostoru filtru. Normální stav, u mé myčky však nepravidelně, ale čím dál častěji začne voda stoupat, hrozí vytečení ven. Mám podezření, že přestává těsnit napouštěcí ventil, ale nevím proč ne po každém mytí. Dá se ventil rozebrat a přetěsnit? Na internetu jsem hledal ventil pro tento typ myčky marně (i na zahraničních webech). Neměl jste někdo stejný problém a víte jak na to?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

V evrope se pouziva cca 7 typů na veskere mycky, pracky atd...mutanty nepocitam...

Pravdepodobneji se jedna o vypustenou vodu z mycky do mizerneho odpadu anebo kilometrovych hadic anebo je proste cerpadlo za zenitem a neutahne zpetny podtlak..

silvie*
Utahujete filtr při čištění? Mně se stalo ze jsem ho čistila a pak zjistila ze byl mnoho cyklů neutažený... Nemůže to být i tím?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]