Ahoj lidi, prosím poradte! Když jsem na google play (připojen na wifi) a do vyhledávače zadám nějakou aplikaci nebo hru, kterou bych si chtěl stáhnout, nezobrazí se mi ikonky ani screenshoty ale po stáhnutí aplikace bezproblémově funguje. Trápí mě jen ty ikonky. PROSÍM PORAĎTE!
Rychlost připojení je 54Mbps. Wifi je sice v 2. patře a já v prvním patře, ale signál je ti vynikající-všechny čárky. Na facebooku se mi nezobrazují nějaké fotky a nezobrazuje se mi ani ikona pro zprávy, další upzornění ani ikona pro přátele- nemohu se odhlásit z mého účtu a youtube se mi už vůbec nenačte. Je to tou wifinou?
Zřejmě, když to dělá i u jiných aplikací :/ Na mobilním internetu, třeba přez operátora to dělá taky nebo ne?
tombdelalan*
To nevím, placený internet nevyužívám :/
tombdelalan*
A nemohlo by to být tím, že můj telefon nepodporuje různá zařízení? Např. Když jsem byl na wifi se zabezpečením WEP, fungovalo vše bezproblémově, teď je zabezpečení WPA2 PSK a dějí se tyto problémy
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.