Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

problém s Google play

Od: tombdelelan odpovědí: 5 změna:
Ahoj lidi, prosím poradte! Když jsem na google play (připojen na wifi) a do vyhledávače zadám nějakou aplikaci nebo hru, kterou bych si chtěl stáhnout, nezobrazí se mi ikonky ani screenshoty ale po stáhnutí aplikace bezproblémově funguje. Trápí mě jen ty ikonky. PROSÍM PORAĎTE!

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Jak rychlé máte připojení? Je signál dostatečný?
tombdelelan
hodnocení

Rychlost připojení je 54Mbps. Wifi je sice v 2. patře a já v prvním patře, ale signál je ti vynikající-všechny čárky. Na facebooku se mi nezobrazují nějaké fotky a nezobrazuje se mi ani ikona pro zprávy, další upzornění ani ikona pro přátele- nemohu se odhlásit z mého účtu a youtube se mi už vůbec nenačte. Je to tou wifinou?
Zřejmě, když to dělá i u jiných aplikací :/
Na mobilním internetu, třeba přez operátora to dělá taky nebo ne?
tombdelalan*
hodnocení

To nevím, placený internet nevyužívám :/
tombdelalan*
hodnocení

A nemohlo by to být tím, že můj telefon nepodporuje různá zařízení? Např. Když jsem byl na wifi se zabezpečením WEP, fungovalo vše bezproblémově, teď je zabezpečení WPA2 PSK a dějí se tyto problémy :(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]