Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vypnutí audiodeskripce na tv

Od: mirka456* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den mohl by mi prosím někdo poradit jak vypnout na televizi vysílání pro nevidomé (audiodekripce) strašně mi to leze na nervy a nedá se na ty pořady koukat předem děkuji za odpovědi

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dmwajtgp
hodnocení

2x
Taky jsem ted asi pul hodiny zurive projizdel menu a nic jsem nenasel... Az pak 1 tlacitko ve spodu ovladace oznaceno AD. A konecne klid...
mocdivna

jak to vypnout na samsung le32a336

mirka456*
hodnocení

Jo tak moc děkuji já jsem to na tom ovladači taky našla moc moc dík je to fajn,že zž tam to kecání není

sw

mooc děkkuji, taková trivialita, procházela jsem menu sna d 1000x a pořád nic. Ale jak se říká, čím jedonoudušší řešení, tím složitějí nalezení. S.W.

jarka123

Díky! Díky! Velké díky za radu. tlačítko AD funguje! Jupí!

albatros498022*
hodnocení

0x

Máte-li settopbox tak v jeho memu pokud ne tak v menu televizoru, zpravidla v sekci zvuk, ale nemusí být u všech značek stejné.

iz*
hodnocení

0x

Postup pro televize Hundai HLHW 19855 DVBT (vyzkoušeno) a HLHW 16820 DVBT (pravděpodobně i pro další):

Menu ► Nastavení ► konfigurace ► vlastnosti audia ► vyp.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]