Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak získat zpět sms?

Od: kaja* odpovědí: 2 změna:

Dobrý večer, před pár dny jsem si chtěla uložit všechny sms z telefonu do počítače, ale telefon se najednou vypnul a když jsem ho zase zapla, tak mi to hlásilo, že paměť pro ukládání zpráv není připravena. Tak jsem ho nechala zapnutý tři dny a pořád nic. Prosím poraďte, můžu nějak ty sms z telefonu dostat? Jestli ano, tak jak? (je to telefon Nokia 5300) Děkuji za odpověď.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

V životě jsem neměl Nokii, ale předpokládám, že v té Vaší se dají ukládat SMS na paměťovou kartu nebo do paměti telefonu. Nevím, kde jste ukládala Vy, zkuste vybrat paměťovou kartu a údaje z ní načíst v jiném telefonu nebo přes čtečku, případně zkuste obnovit z karty zmazaná data pomocí nějakého programu, třeba Undelete Plus a podobně. Jaký máte program na synchronizaci PC a mobilu?

kaja*
hodnocení

Používám Nokia pc suite, ale když jsem zkoušela telefon připojit k počítači, tak jej nenašel. Nejspíš je tak zahlcený, že už ani s počítačem nespolupracuje. A sms byli ukládány do mobilu, nenašla jsem, že by se daly ukládat na paměťovou kartu. Sms tam bylo hodně, tak jsem zkoušela je neřešit a mobil zase rozchodit tak, že jsem dala tovární nastavení, ale mobil nereagoval ani na toto tlačítko. :(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]