Muze mi nekdo poradit jak u digitalniho fotaku Canon power shot A520 zmenit rozliseni? Zatim fotim na to nejvetsi a dela to zbytecne velke fotky, chtela bych to rozliseni zmensit ale nevim jak. Jen mi prosim nepiste at si prectu manual, nevycetla jsem to z nej. Dekuju za odpovedi
vsechny Canony jsou v nastaveni stejne, takze: - tlacitko MENU - hned prvni a druha volba byva nastaveni rozliseni a stupen kvality. Rozliseni je jinymi slovy velikost fotky a stupen kvality se da brat jako stupen ostrosti. Doporucuji fotit na 2M tj. 1600x1200px. Mene urcite ne, ikdyz vam fotky prijdou OK.
karotka*
je to tlačítko funkce to napravo od tlačítka menu,upně spodní ikona je rozlišení tam si vyber a potvrd tačítkem set ,to je uprostřed ovládání šipkami,zduř
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.