Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Digitální vysílání Jeseník

Od: kesik odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, patřím k menší části národa, která dosud přijímá analogové vysílání. Jenže k 30.9.2010 se toto vysílání z vysílače Jeseník vypíná a přepíná na vysílání digitální. Mám kabelovou televizi UPC a na programech ČT se mi již ukázaly čtverečky - signál, že analog končí. Chci se proto zeptat, jestli nevíte, jak to je při přechodu z analogu na digi u kabelovek? Vím, že kabelky to musí svým zákazníkům zařídit, ale jak to zařizuje UPC? Někteří známí, kteří jsou u jiné kabelky, to již mají vyřešené - kabelovka jim zdarma dala set-top-box. Netušíte, jak to dělá UPC?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

zikjasa*
hodnocení

0x

Zcela určitě UPC tahá z nevědomělých lidí další prašule.

hodnocení

0x

Mám UPC a škatulku vedle televize jsem od UPC nafasovala.*jasne* Zadejte do vyhledávače UPC a tam na tiskopise požádejte o set-top-box. Zítra, pozítří se vám telefonicky ozvou a domluvíte se. *jasne* A nedávno mi nabízeli nějaký, na který se dá i nahrávat.

doplněno 22.09.10 17:17:

Ne ne. Tentokrát se jich musím zastat. *hi*A navíc, četla jsem na nějakém nabídkovém listě, že pro nové zákazníky je nabídka na tv+pc Starter levnější, než jsem měla. Napsala jsem jim, že co mám udělat, že to chci také levnější. Jestli mám dělat tanečky s vypovězením a znovu objednáním jejich služeb anebo to půjde cestou nejmenšího odporu. Druhý den mi paní zavolala a dohodly jsme se na nižší zazbě. Z 980kč na 599 kč které opravdu platím

doplněno 23.09.10 16:47:

web.upc.cz/...

lidus*
hodnocení

0x

UPC v Brně již před rokem dávalo settopbox do pronájmu za 1kč. Několikrát mi volali a chtěli dodat jakýsi lepší. Já právě řeším jak to udělat aby mi šly všechny televize a ne jen jedna která má settobox. Zatím se mi podařilo zjistit, že vlastní settobox mít nemůžu pokud mám UPC. Psala jsem mejl ale jediné co mi poslali jsou telefonní čísla kam si mám zavolat. Má zkušenost je, pustí hudbu a čekáš na spojení no a pak jen žasneš co to stálo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]