Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nokia N900 vs Sony Erricson Xperia X10

Od: bender* odpovědí: 7 změna:

do jakyho telefonu byste sli a proc? hledam spise osobni zkusenosti... diky

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pepyk93*
hodnocení

1x

Android je poměrně mladý systém,nezatížený různými nástavbami,tudíž bude běžet svižně.

Maemo je ještě mladší,nový a celkem (narozdíl od Androidu) méně známý OS.Co se týče rychlosti,minimálně by se měl Androidu vyrovnat.

Já osobně bych po dobrých zkušenostech s chytrou nokií šel do té N900,toť můj názor.Sony Ericsson jsem nikdy nevlastnil,přesto bych šel do Nokie N900. :)

marenka*

Já jsem ten SE taky chtěla, ale lidi hrozně nadávají na starý Android v něm a aktualizace nikde. Přikláním se též k Nokii.

bender*

diky moc, presne takovy nazory sem potreboval slyset :) jsem take vice naklonen k te nokii, ale dost me ta stve, ze baterka v nokii vydrzi opravdu malo...

pepyk93*

Tak si pořiďte ještě náhradní baterii,stačí neoriginální. ;)

Abyste baterii více šetřil,doporučuji toto :

- Vypínejte aplikace běžící na pozadí,se kterými již nepracujete.

- Vypínejte mobil na noc,pokud ho opravdu NUTNĚ nepotřebujete mít zapnutý i v noci.

- Nevybíjejte baterii až ,,nadoraz".Lepší je vybít ji třeba do půlky a poté znouv nabít,než ji vybít do takového stavu,že mobil již nepůjde zapnout.

- Pokud je to možné,snižte jas displeje.

- Omezte vibrace mobilu.

- Pokud už mobil hlásí,že je baterii skoro vybitá,a vy ještě nějakou dobu potřebujete mít mobil zapnutý,přepněte mobil do ,,Offline režimu" (profilu),někdy též známém,jako ,,Profil letdlo",kdy mobil nekomunikuje se sítí.

hodnocení

0x

Tady jsou uživatelské recenze na mobilmanii. To jsou osobní zkušenosti uživatelů.

mobilmania.cz/...

a

mobilmania.cz/...

bender*

diky moc, ja uz sem recenzi cetl celkem dost, ale ptal sem se na to, z jakeho telefonu (nokia vs sony) by(ste) si(s) vybral(i) a proc... ja nechci zadny odkazy na recenze, ktere ja ctu vzdycky... proste chci vedet, jestli tu je nekdo z poradte.cz kdo by mel nejakej nazor k memu dotazu...

takze prosim neposilejte mi zadny odkazy na recenze, ale piste VLASTNI nazor... dekuju :)

doplněno 24.10.10 20:56:

take bych to mohl jinymi slovy rici: Maemo nebo Android?

Proto jsem poslal odkazy na uživatelské recenze. Těžko budeš hledat někoho, kdo mohl používat oba dva telefony a říct nějaké rozumné srovnání.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]