Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nelze otevřít mechaniku

Od: miishenka* odpovědí: 4 změna:

Nemohu otevřít mechaniku na DVD přehrávači Philips mx2500 (systém domácího kina), na displeji se objevuje"T LOCKED". Návod k obsluze bohužel nemůžu najít.

Poradíte někdo? Předem děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

doplnit odpověď
hodnocení

0x
Jeee to si někdo hrál a uzamknul to, jenže bez manuálu těžko říct...třebas u mě na věži je to myslim set+tlačítko stop tim to zamykám/odemykám mechaniku. Teoreticky by mohlo pomoci v případě nouze vytáhnout přehrávač na chvilku ze zásuvky? Ale to hádám...

pavel2*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Podívej se jestli mechanika nemá vpředu takovou malou dírku. Jestli ano, stačí do ní strčit tvrdý drát a otevře se.

JJ to je dobrej nápad,nicméně ještě jsem si toho u jinych než pc mechanik nevšiml.

BTW manuál by šel najít na netu...doporučuji mrknout přes www.google.com

miishenka*
hodnocení

Jo, díky moc za odpovědi. Už je to O.K. - poptal jsem se v obchodě na manuál - bylo nutný stisknout na 2 sekundy SOURCE (přepínání funkcí) a pak PLAY. Mimochodem - tu dírku jsem hledal taky - fakt tam není :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]