Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kam nahrát slovíčka?

Od: jindrac*

Dobrý den, měla jsem nahraná slovíčka z CD na MP3. Ta se mi nyní ale rozbila a tak řeším co si mám pořídit nového. Jde mi o poslech ve sluchátkách nahraných slovíček buď z CD nebo z počítače a o nadiktování a poslech vlastních slovíček. Protože tomu vůbec nerozumím, prosím o radu. Dívala jsem se na net, ale bohužel ty údaje mi nic neříkají. Moc děkuji. Jindra Č.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kemo*
hodnocení

0x

Nějak nechápu na co se ptáte?

Nyní máte nahraná slovíčka na CD? Tak ho dejte bud do nějakého přehrávače nebo si ty pouštějte přímo z počítače. Vše můžete poslouchat přes sluchátka. A nebo si kupte novou MP3 a přehrávejte si to na ní. Nebo si to přetáhněte do mobilu

jindrac*
hodnocení

Tak to jsem se asi špatně vyjádřila. Doma slovíčka pouštím z počítače, ale venku jsem používala MP3, která byla malá a šikovná do kapsy. Protože určitě technika pokročila, zajímalo mě, jestli si mám koupit opět MP3 nebo už je něco lepšího a šikovnějšího. J.

dzoui*

pokud to máte jenom na slovčíka, tak obyčejná mp3 bohatě stačí

hodnocení

0x

Stačí telefon...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]