Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nokia 6131 - nová baterie - rychle se vybíjí

Od: nevik odpovědí: 8 změna:

Dobrý den,možná někdo víte čím to může být.

Mám nokii 6131,koupil jsem si novou originál baterii,protože jsem si myslel,že problém je v baterii,ale nejspíš ne.

Telefon vydrží bez nabití maximálně 24 hodin.

Díky za každou radu.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Reklamujte baterii.

lui*
hodnocení

2x

Pokud máte Vodafone, tak jedna možná příčina může být nová 3G síť Vodafonu. Tady v Jablonci ji spustil Vodafone nedávno, a zřejmě má blbý pokrytí. Telefon se mi sám zapnul (možná tak byl nastavenej od začátku) na obě sítě GSM i 3G. No a díky tomu, mi najednou začaly vypadávat hovory, baterie věčně vybitá, jak to hledalo 3G síť, a posléze se to přihlašovalo do GSM sítě. Po vypnutí 3G sítě v menu mobilu se vše srovnalo, tak jak to bylo předtím. Tak se na tohle mrkněte, jestli to není tím.

pepyk93*
hodnocení

0x

Co a jak dlouho na tom mobilu využíváte? Pokud nonstop surfujete na internetu,tak se není čemu divit. :)

Nic jiného mě bohužel nenapadá.

alf*
hodnocení

0x

mě při hrách nebo internetu vydrží mobil třeba i jen pár hodin. Pokud ovšem tak málo vydrží třeba jen při běžných hovorech, třeba do hodiny za den tak bych to reklamoval. Stalo se mi něco podobného před lety s 6230 a nevím co s ním provedli ale v popisu reklamace bylo reset, nový firmware či co a pak vydržel očekávaných pár dnů při běžných pár hodiných protelefonovaných, tenkrát internet ještě moc nebyl.

pepyk93*
hodnocení

0x

Nebo by to mohlo být třeba tím,pokud byste tu baterii skladoval v extrémních teplotních podmínkách.

Jinak to co píše Hangar. ;)

nevik
hodnocení

No tak ten mobil od nabití vůbec nepoužívám,prostě leží ,nikam nevolám,nesurfuju,nehraju,neposlouchám rádio ani mp3.

Takže myslíte,že je to něco s baterii? Nevíte kolik by stala oprava?

Jinak všem díky za odpovědi.

michal958*
hodnocení

0x

zalezi na tom estli jste na internetu jak dlouho volate apd, jinak bych take videl reklamaci

buss
hodnocení

0x

No také záleží, co to je za typ aku ... kapacita ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]