Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký dvd přehrávač?

Od: kemo® odpovědí: 8 změna:

Ach jo...poradte mi jaký si mám koupit dvd přehrávač. Ten co sem měl minule Hyunday za 1000kč se mi sekal. Chci aby přehrával všechny fomáty tedy i Xvid. Chci si koupit nějaký kvalitní ale značky jako Panasonic a Sony formát Xvid nepodporují. Nemáte zkušenosti s nějakým dobrým přehrávačem který jste si koupili? Už jsem z toho na prášky a pořád ne a ne si vybrat.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hanher*
hodnocení

0x

Máme tento malý Philips, a nemůžu si ho vynachválit.

http://jdem.cz/hdu74

Přečetl by snad i starou, poškrábanou gramofonovou desku *smich*

contecanto*
hodnocení

0x

Osobně bych už nebral nic, co nemá HDMI. Jako jeden z nejlepších přehrávačů které lze v současnosti koupit (cca 1300,- Kč) se mi jeví Ferguson D-890 HX. Umí spoustu formátů, má USB a HDMI.

hodnocení

CONTECANTO : Když máš toho Fergusona.přehrává ti to i stáhnutý filmy z internetu. Přehrálo by ti to třeba tento? tracker.cztorrent.net/... Nepřehráva to Warp-point-GMC a tento film má tento formát,jestli teda dobře umím číst. A to má většina filmů stáhlých z internetu.

ladinpraha*
hodnocení

0x

Mám perfektní zkušenost s EVOLVE. Za mírnou cenu toho umí daleko víc než značkové přehrávače, umí i karty a USB. Ještě se nestalo, že by něco nepřehrál. Mám ho už delší čas, nevím, co je teď na trhu, ale rozhodně bych se po téhle značce podíval.

michal958*
hodnocení

0x

ja mam dvd znacku daewo a max spokojenost bere to jak originnalky tak vypalene, dvd,cd, vstup na karaoke. ja doporucuji znacku daewo za sebe. michal

hodnocení

Je zajímavý že takový neznámý značky zde vítězí :(

jofa*

Značka neznačka, hlavně že se to prodá. Jaká je kvalita obrazu a zvuku to málokdo řeší. DD, DTS, převodníky videa D/A 216/12, audia D/A 192/24. Fajnšmekr to nekoupí.

jambus*
hodnocení

0x

Já mám LG za 999,-kč a jsem s ním zatím spokojený. Přehrává všechno.Má USB.To bych taky při výběru DVD zohlednil. Já si nahraju na flešku par filmu ,strším do přehrávače,skouknu to a smažu.A pořád dokola.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]