Nejste přihlášen/a.
Ach jo...poradte mi jaký si mám koupit dvd přehrávač. Ten co sem měl minule Hyunday za 1000kč se mi sekal. Chci aby přehrával všechny fomáty tedy i Xvid. Chci si koupit nějaký kvalitní ale značky jako Panasonic a Sony formát Xvid nepodporují. Nemáte zkušenosti s nějakým dobrým přehrávačem který jste si koupili? Už jsem z toho na prášky a pořád ne a ne si vybrat.
Osobně bych už nebral nic, co nemá HDMI. Jako jeden z nejlepších přehrávačů které lze v současnosti koupit (cca 1300,- Kč) se mi jeví Ferguson D-890 HX. Umí spoustu formátů, má USB a HDMI.
CONTECANTO : Když máš toho Fergusona.přehrává ti to i stáhnutý filmy z internetu. Přehrálo by ti to třeba tento? tracker.cztorrent.net/... Nepřehráva to Warp-point-GMC a tento film má tento formát,jestli teda dobře umím číst. A to má většina filmů stáhlých z internetu.
ja mam dvd znacku daewo a max spokojenost bere to jak originnalky tak vypalene, dvd,cd, vstup na karaoke. ja doporucuji znacku daewo za sebe. michal
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.