Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

DVD-nemohu nahrát nové programy

Od: elbunda® odpovědí: 6 změna:

Mám dvd LG,s HDD 160 GH,při automat. ladění programů se mi tam naladí jen Nova,Prima a ČT1. Na televizi chytám DVB-T vysílání asi 22 programů.Jak nahrávat třeba z Nova Cinema? díky.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hanher*
hodnocení

0x

A máte tu Cinemu vůbec v nabídce?

vladislav*
hodnocení

0x

A je schopno DVD přijímat DVB-T signál? Pokud ne, musí být připojeno přez set-top-box.

jofa*

Co je to za typ, přesně. Tak pak jedině ručně zadejte kmitočty a uložte.

hodnocení

Já nemám setobox,mám Plazmu s DVB TUNEREM.

jofa*

Tak teď tomu nerozumím jak to vlastně chceš a co chceš. Upřesni to.

doplněno 16.09.10 20:19:

A na TV Nova Cinema máš? Jestli ano tak recording a jedu ne? Nebo jak to máš zapojený?

Pokud DVD nemá digitální tuner tak jedině nahrávat to na co se díváš v televizi, pokud to televize umí poslat po SCARTu ven, nebo přikoupit set-top-box a ten dát před DVD. Jiný řešení nevidím. No možná koupit set-top-box s HDD a nahrávat přímo na něj, bude to pohodlnější než STB propojovat kabelem s DVD a obojí štelovat na nahrávání.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]