Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou Led TV?

Od: ledecak* odpovědí: 8 změna:

Chtěl bych zakoupit novou TV s led diodovým podsvícení , máte prosím někdo jákékoliv zkušenosti s těmito TV, od prodejců se toho moc nedovím Ti chtějí hlavně prodat. Jaká značka je opravdu kvalitní!

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vosikac*
hodnocení

0x

Mě osobně šlo při výběru především o cenu a tak trochu i vzhled a proto jsem volil zn. Samsung;)

hifishop.cz/...

dzoui*
hodnocení

0x

ano, od značky Samsung mohu také jen doporučit, máme a jsme spokojeni :)

saletka1*
hodnocení

0x

Tento typ TV/ Samsung/ mám asi 3/4 roku, max. spokojenost, při koupi mě taky ovlivnila velmi malá spotřeba energie.

ladinpraha*
hodnocení

0x

Pokud bych kupoval novou TV, tak jedině LG nebo Samsung. Mám i monitor s TV funkcemi LG a super. Vždycky velmi dobrý poměr cena - funkce - kvalita.

oskiii*
hodnocení

0x

Co se týče elektroniky,tak kupuju jedině věci od Sony...(TV,domácí kino,PS3,hudební systém)...Bezroblémová,špičková eletronika.Kdybych měl zvolit ještě jednu značku co se týče TV,tak jednoznačně Panasonic...Ale je to zase věcí názorů a zkušeností.Pořád je to jen elektronika.Někdo má dobrou zkušenost s LG,Samsungem nebo Hyundaií...někdo se Sony,Panasonicem...

posmen
hodnocení

0x

Záleží kolik jsi ochoten investovat, za cca 23000 se dá koupit Sharp LC-32LE810E, má novou technologii 4 barev, lepší obraz jsem ještě neviděl. oaza.cz/...

Sony bych nebral, je to hodně peněz za málo muziky. Panasonic dělá nejlepší plazmy ale LCD bych bral buď Sahrp nebo Philips + levnější varianta je Samsung.

simpanz
hodnocení

0x

Koukni sem, je tu pěkně rozepsáno na jaké parametry se soustředit.

led-televize.biz/...

hodnocení

0x

Osobně si myslím, že čtyřbarevná technologie je jen pokus jak se zviditelnit proti ostatním výrobcům s něčím novým a revolučním. Výsledek bude stěží lepší, fyzikální zákony se oblbnout nedají a základní barvy jsou jen 3, přidáním žluté (dodatkové barvě k modré) se opravdu nedá nic získat. Mnoho lidí jim na to skočí a ani se nebudou divit, že časem tato "převratná" technologie potichu a nenápadně zmizí. Jinak Samsung a Sony v kvalitě LCD vedou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]